Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skok čez plot - kontra 2.11.2005 10:29:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha.... to pomeni kontra... :) Bom napisal.. ceprav ze vem odgovor.. Ce bi jaz naredil na skrivaj, ji blago receno, ne bi bilo vsec.. Ce bi se prej zmenila.. bi bila zgodba drugacna.. samo spet odvisno, koga in kaj bi ta dogovor zajemal..
|
|
|
|
RE: Skok čez plot - kontra 3.11.2005 10:02:30
|
|
|
|
tijana
|
ga ne morem vprašat ker je v službi. zase pa vem. oprostila bi, ampak pozabila pa nikoli. dvomim da bi po vsem tem lahko bila še kaj dolgo skupi. vedno znova bi me bilo strah, zraven tega pa bi verjetno v jezi kaj vrgla v oči. in tako potem več ni prihodnosti. nima smisla nategovat nekaj kar ne gre. samo boli. mislim pa da bi on odgovoril isto. vsaj kolikor ga jaz poznam. tako da mi kaj takega sploh ne pride na misel. vse kar rabim imam doma, neizmerno ga ljubim in ga za nič na svetu nebi rada izgubila. pa tudi zaupam mu zaenkrat brezmejno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2005 14:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Skok čez plot - kontra 7.11.2005 17:22:36
|
|
|
|
PIKA
|
Skok čez plot si jaz predstavljam kot nepremišljeno dejanje v izrednih okoliščinah (žurka, alkohol,...), ponavljanje skokov čez plot je razmerje. Moj je rekel, da bi oprostil, ker dandanes na te stvari gledamo drugače, kot nekoč. Po skoraj 15 letih skupnega življenja in vsega kar sva ustvarila res ne bi bilo smiselno razgrajati zaradi enega skoka. Rekel pa je tudi, da moški na to gledajo s k.....(oprostite izrazu), ženske pa s srcem, kar je veliko nevarnejše za prekinitev stalne zveze. Če pa bi šla z žensko, bi to verjetno pomenilo konec, ker potem on ne bi imel več šans, .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?