|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skok čez plot - kontra
7.8.2005 19:52:01   
Sarina
Moj bi baje oprostil ;).
Jaz pa verjetno tudi, vendar bi pa duplo vrnila ;), tako pa veza ne pride nikamor.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Skok čez plot - kontra
7.8.2005 20:48:48   
Anonimen
8)ni govora o oprostitvi ne z moje ne njegove strani.pravite enkrat ampak,ko že to enkrat narediš se ponavlja drugič pa tretjič itd.ni govora.:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Skok čez plot - kontra
7.8.2005 22:02:30   
TaRe*
Moj je pa enkrat med tako debato predlagal,naj tistmu mojmu "pajacu",s katerim ga bom prevarala predlagam,da naredi padalski tečaj...in naj padalo nosi s sabo.:zmeden2::zmeden2:po moje,bo poletel iz našega balkona.:zmeden2:

...drugače pa pravi...ja žena,kdo te bo pa še hotu,zdej,k si že stara:zmeden2::grrr:....no,pa mam ...bolš,da bi bla tih.

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Skok čez plot - kontra
7.8.2005 22:21:40   
Suzi*
Moj je najprej rekel da ne ve, da mogoče bi celo mi, čez nekaj sekund pa, da bi me mogoče kar iz bajte vrgel, pa še to brez otroka. :)-

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Skok čez plot - kontra
7.8.2005 23:18:47   
kofetek2010
boljš, da ga niti ne vprašam :)-

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Skok čez plot - kontra
8.8.2005 8:37:30   
puncica
Moj mi je že takoj na začetku povedal da mi ne bi nikol oprostil če bi ga prevarala, pa da bi on to izvedel, ok če ne ve, potem pač ne ve, če pa bi izvedel pa adijo. Da mogoče bi ostal še v vezi a ne bi nikol bilo tako kot bi moral bit in bi slej ko prej jaz bila tista ki bi vezo prekinila, ker bi se začel obnašat čisto drugače kot prej.

Skratka ni za tvegat:)-

Neposredna povezava do sporočila: 31
   Skok čez plot - kontra
8.8.2005 8:40:39   
puncica
Glede ženske pa nima proti, to zanj ni varanje, še všeč mu je in ga podžge, tako da lahko si še kr kakšno najdem:bravo::bravo::)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Skok čez plot - kontra
8.8.2005 9:45:57   
baguSka
1.odgovor: ubil bi tebe in njega
2.odgovor: enak mojemu - odvisno

zdej lohk samo ugibam :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 33
   Skok čez plot - kontra
8.8.2005 11:44:41   
mamsi
On pravi, če ga prevaram, je vsega konec. Povezuje ljubezen s sexom, kot jaz in je razumljivo.;)

Neposredna povezava do sporočila: 34
   Skok čez plot - kontra
8.8.2005 14:20:48   
malika
Moj mi ne bi odpustil. Sicer se dela ful flegma, ampak ko me vidi, da se s kom pogovarjam pa se hitro oglasi ljubosumje. Pa prav je tako!

Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Skok čez plot - kontra
29.10.2005 17:23:27   
Tia27
jst ga raje sploh ne vprašam, ker že vem odgovr, ga tolk dobr poznam.Če bi ga vprašala bi mi odgovoril tole:" A me varaš al kaj?"Tko da ga takih stvari sploh ne sprašujem, ker itak čutim, da bi mu film poču, če bi se to zgodilo, men pa tud, če bi blo obratno.Sva pač tolk en na druzga navezana in verjameva ful en v druzga, da bi bil to ful šok.

Neposredna povezava do sporočila: 36
29.10.2005 17:30:19   
dory
Mene je moj sam debelo pogledal in vprasal ce na kej namigujem user posted image ...drgac je pa reku, da ce bi blo enkrat in ce bi vidu da mi je res zal, bi mi odpustu...jaz recimo mu ne bi niti enkrat user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.10.2005 17:59:53   
soncece24
Moj pravi, da odvisno od situacije, da če bi blo samo 1x pa nič resnega, bi mi mogoče oprostil, da če bi pa ga dalj časa varala, se pravi mela prav razmerje, potem pa bi ubil mene pa njega

glede varanja z žensko, pa je rekel, da če se mi kdaj to zahoče, da ga moram takoj poklicat, da pride gledat

joj, ti dedci so res vsi isti

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.10.2005 18:00:29   
Marogica
SEm že nekrat na to odgovarjala, če se ne motim. Torej, ko sem bila stara 20-ne bi odpustila, pri 30., tudi ne bi, sedaj (39) najbrž bi. Moj dragi pa je rekel, da ne bi odpustil, ker ni do 40. leta čakal, da se bo poroćil, potem bi pa varal ali pustil varati. Je do 40. leta dovolj "norel".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.10.2005 18:11:31   
KODA
Jaz bi pa zaupanje zgubila vanj.Dajane kontra,se mi pa zdi otročje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.10.2005 22:10:49   
Wahoo RR

moj prav :
"od kje ti pa zdej to ? "...pa ga še enkrat vprašam....
pa pravi, da ni šans da bi mi oprostu...me je vprašu če sem normalna...

haha...hvalabogu se lahko temu samo smejim :)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.10.2005 9:44:29   
ur+sa
ce bi me prevaral on, bi izgubila zaupanje vanj...na tem pa temelji zzveza, ane?
oprostila mu nebi nikol, in gotovo bi ga zapustillauser posted image
on pravi: da bi me takoj zapustu, in nikoli oprostil...tut ce bila jest s punco..user posted image
tko se mi zdi tut prav...ce te enkrat..te bo skoz!

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.10.2005 14:08:04   
Anonimen
Samo če bi ga z žensko user posted image . Jaz mu ne bi nikoli, ker bi se mi zagnusil in ga ne bi bila sposobna več gledat, zato predvidevam (ker je zelo ljubosumen), da on tudi meni ne. Čeprav se včasih heca in pravi, da bi mi... morda. Mislim pa, da ne, ker je imel prej veliko žensk in ga je samo ena prevarala, pa sta poskušala ponovno, pa se ni obneslo iz njegove strani (ni je več cenil). 

(odgovor članu Sarina)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
30.10.2005 19:32:47   
*Neja*
Sem ga vprašala. Čohajoč po jajcih je izjavil, da je odločno proti. Vsakršnemu varanju.

Neposredna povezava do sporočila: 44
30.10.2005 19:40:02   
Anonimen
Na vprašanje če bi mi odpustil je rekel: " JA", potem pa takoj: "KAJ?" , nato pa: "JA ODPUSTIL BI TE", nato sledi user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 45
31.10.2005 21:40:29   
kepa*
Odvisno, kako je do tega prišlo, čeprav verjetno ne bi mogla nikoli pozabit. In bi bila ves čas sumničava, tk da bi zveza po moje itak popadla.

Letos pa bo!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.11.2005 9:48:53   
Anonimen

Meni ne bi bilo treba odpustit.. ker niti ne bi zameril..

Ce pa bi me z zensko.. pa bi bilo krasno.. user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
2.11.2005 9:53:21   
baguSka
Tjaži kaj pa kontra??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.11.2005 10:02:57   
Anonimen

A ce bi ji dal kontra... Hmm..

Meni so veliko boljse variante, ko se prej zmenis s partnerjem.. in potem to lahko dva naredita skupaj.. brez skrivalnic in morebitne zamere..
Ce imata oba taksno zeljo.. se zmenita in oba poiskusita..

Kontra.. najboljsi kontra bi bil, ce me naslednjic povabi zraven.. se posebno ce si bi omislila avanturo z zensko user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
2.11.2005 10:06:27   
baguSka
 Ne ne.. Sej vem da me nočš razumet. Kaj  bi tvoja nardila jo moraš vprašat!! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?