zakaj to dela (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> zakaj to dela (6.8.2005 20:38:13)

nik je začel ob joku obračat glavico:zmeden: ...hm kak naj povem.:zmeden::ups:.ko leži na hrbtku glavico obrača v jogi,ali pa če je na boku glavo zelo čudno obrača?!upam da veste kaj mislim!:ups::)

lp, nina

Anonimen -> zakaj to dela (6.8.2005 20:40:38)

Ne, ne razumem, kako lahko glavico obrača v jogi, če leži na hrbtu?

Divja vijolica -> zakaj to dela (6.8.2005 20:45:19)

hm, moj glavico obrača, če noče več jesti ali preden zaspi.Zgleda pa tako, da glavo obrača levo, desno, levo, desno in to hitro.:)-

Anonimen -> zakaj to dela (6.8.2005 20:46:37)

Divja vijolica, včasih se tako praskajo. Res.

jazz -> zakaj to dela (6.8.2005 20:48:44)

Moj Matic je tako delal kadar je trmaril. Drugače se pa ne sekiraj, pač se je to naučil in mu tako paše- trenutno, dokler se ne bo česa novega spomnil. Počakaj še malo, ko se ti bo začel cel prevračati na trebuh, :)- to ga boste še iskali po postelji!!!

Jančika_ -> zakaj to dela (6.8.2005 20:49:36)

Naš med hudim jokom (onim pravim, ne med izsiljevanjem) postane v obraz čisto flekast, glavo pa mu hudo čudno meče v desno. Ko je to naredil prvič, me je skoraj kap in sem hotela letet k zdravniku. Ne vem, kaj sem mislila, da ima kak napad ali kaj:zmeden:. No, ne vem, če je normalno, ampak me ne skrbi več.

Divja vijolica -> zakaj to dela (6.8.2005 20:49:58)

A res? 8) Ja izgleda, da ga potem preden zaspi začnejo Ušesa ? srbeti.

Anonimen -> zakaj to dela (6.8.2005 20:52:48)

Pa ne ušesa, pač glava. Ko je, mu najbrž postane malo vroče, pa ga začne srbeti. Ko pa zaspi, ga pa itak ne več.:) Saj ni nujno, pravim, da je včasih lahko tudi tako. Pri otrocih moje sestre je bilo. Posebej poleti je to bolj izrazito, ali pa če mu je pač pretoplo. Ni pa čisto nič hudega. Samo tako, sem se spomnila.

Jančika_ -> zakaj to dela (6.8.2005 20:53:06)

Vijolica, naš si, ko je zaspan, tudi tišči prste v ušesa. In v nos, po novem. Pa v moj nos tudi.:zmeden2:

Jančika_ -> zakaj to dela (6.8.2005 20:55:45)

Hm, spreglej tisti "tudi". MIslila sem na to, da mogoče tudi našega srbijo ušesa, čeprav ne vem, kaj ima moj nos pri tem8).

Divja vijolica -> zakaj to dela (6.8.2005 20:55:59)

Ja se mi je zdelo, da glava. Je pa res zmeraj tako premočen v glavo, da je rjuha mokra.
Prej sploh nisem pomislila na to. Samo najbrž proti temu ni pomoči. :zmeden:

Anonimen -> zakaj to dela (6.8.2005 20:58:13)

Ja ne, v poletni vročini itak nimaš kaj. Drugače lahko edino paziš, da ni preveč oblečen.

rainbow -> zakaj to dela (7.8.2005 12:53:15)

Nina nana, če misliš obračanje glave v jogi, ko je na boku, moja isto dela, tako se je naučila obrnit na trebuh. :rozica:

Anonimen -> zakaj to dela (7.8.2005 14:57:13)

Ja, to, da je obračal glavo vjogi, ko je bil na boku, je pa Tibor tudi počel. Pa ne samo med jokom. Smešno, še sedaj ga kdaj "prime".

Anonimen -> zakaj to dela (7.8.2005 15:02:28)

Aham okei, hvala!:)

Sem žebla prestrašena , da je izumo nekaj čisto novega:)-:ups::zmeden::)-

Stran: [1]