Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 20:36:20
|
|
|
|
mammy26
|
zdravo! kontra klik na sliko, preoblikuj (jaz imam zato program) daš izsek slike, to kar pač želiš da se vidi, ter vse skupaj lepo shraniš. Lahko pa tudi v primeru da želiš kaj poslati, kontra klik, pošlji prejemniku in ta te vodi, kako želiš videti slike, velike ali vse pomanjšati. To je to.
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 20:37:43
|
|
|
|
cmokec
|
Ne vem, v katerem programu. Naj proba kliknit na fotko in pokazale naj bi se vogalne pikice slike. Potem naj eno z miško prime in drži, ter potegne proti notranjosti. Slika se bo zmanjšala. Druga varianta je pa, da poišče, če je kje funkcija Picture size. Tam vnese manjše mere in je. Poskusita.
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 20:42:49
|
|
|
|
mammy26
|
ja če se gre za obično sliko, je to možnost, ki jo je napisal cmokec, v kolikor pa gre to za digitalno fotografijo, pa se uporablja lahko recimo photoshop ali acd see.
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 20:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ali pa resize. Jaz dam vedno kar na half size (za polovico se zmanjša). Ampak zdaj je to najbrž mišljeno za zmanjšanje cele slike, ne za izrez, a ne?
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 20:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, v vsakem programu, ki ga ima zraven digitalec, se da zmanjšati sliko.
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 20:45:09
|
|
|
|
Jančika_
|
Sva s HuAnito ugotovili po telefonu, da nima programa, ki bi omogočal resize. Tak da zgleda ne bo šlo, razen če je zdaj še kaj našla.
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 21:11:16
|
|
|
|
spacey
|
Fotoshop, če ga imaš, če ne pa mi pošlji sliko na mail, pa ti jo lahko jst pomanjšam. :)
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 21:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, samo preden jo pošlje, jo more še pomanjšat.:)-
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 21:39:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Hvala vsem. Kolega ima 108 fotk, to je pa malo huuuuuda, da bi se zdajle s tem ukvarjali. Grem raje pečt biskvit, dokler mala še kao spi:muca: :muca: :muca: Aja, sem pa skopirala z neta program Picasa2, pa mi je tudi bolj mlao jasno, saj ni funkcije resize ali kaj podobnega... se vidi, ka sem koma :zaspan:, morda jutri opazim kaj več... Nočko.:hudicek:
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 21:40:26
|
|
|
|
spacey
|
Aja... :zmeden: če ne jo bo pošiljalo 100 let. :zmeden2:
|
|
|
|
Kako zmanjšati fotko?! - nujno... 6.8.2005 21:51:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj, so pa iz Litve in tam gori vsi komaj čakajo, da na netu uzrejo fotke, ampak 108?!:zmeden: 8 mu jih je nalagalo 15 minut, potem pa je zasedel ves razpoložljiv prostor in zdaj je odšel z dolgim.... nosom;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?