|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako zmanjšati fotko?! - nujno...
6.8.2005 20:31:43   
HuAnita
... en kolega bi rad zmanjšal fotke, pa jih ne znam. Pač glupa za te stvari (glupismajli:)-)
A mi zna katera tkoa osnovnošolsko razložiti, kako in kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.8.2005 20:36:20   
mammy26
zdravo!

kontra klik na sliko, preoblikuj (jaz imam zato program) daš izsek slike, to kar pač želiš da se vidi, ter vse skupaj lepo shraniš. Lahko pa tudi v primeru da želiš kaj poslati, kontra klik, pošlji prejemniku in ta te vodi, kako želiš videti slike, velike ali vse pomanjšati.

To je to.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2005 20:37:43   
cmokec
Ne vem, v katerem programu. Naj proba kliknit na fotko in pokazale naj bi se vogalne pikice slike. Potem naj eno z miško prime in drži, ter potegne proti notranjosti. Slika se bo zmanjšala. Druga varianta je pa, da poišče, če je kje funkcija Picture size. Tam vnese manjše mere in je. Poskusita.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2005 20:42:49   
mammy26
ja če se gre za obično sliko, je to možnost, ki jo je napisal cmokec, v kolikor pa gre to za digitalno fotografijo, pa se uporablja lahko recimo photoshop ali acd see.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2005 20:43:23   
Anonimen
Ja, ali pa resize. Jaz dam vedno kar na half size (za polovico se zmanjša). Ampak zdaj je to najbrž mišljeno za zmanjšanje cele slike, ne za izrez, a ne?

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2005 20:44:17   
Anonimen
Ne, v vsakem programu, ki ga ima zraven digitalec, se da zmanjšati sliko.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2005 20:45:09   
Jančika_
Sva s HuAnito ugotovili po telefonu, da nima programa, ki bi omogočal resize. Tak da zgleda ne bo šlo, razen če je zdaj še kaj našla.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2005 21:11:16   
spacey
Fotoshop, če ga imaš, če ne pa mi pošlji sliko na mail, pa ti jo lahko jst pomanjšam. :)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2005 21:26:07   
Anonimen
Ja, samo preden jo pošlje, jo more še pomanjšat.:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2005 21:39:43   
HuAnita
Hvala vsem. Kolega ima 108 fotk, to je pa malo huuuuuda, da bi se zdajle s tem ukvarjali.
Grem raje pečt biskvit, dokler mala še kao spi:muca: :muca: :muca:
Aja, sem pa skopirala z neta program Picasa2, pa mi je tudi bolj mlao jasno, saj ni funkcije resize ali kaj podobnega... se vidi, ka sem koma :zaspan:, morda jutri opazim kaj več...
Nočko.:hudicek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2005 21:40:26   
spacey
Aja... :zmeden: če ne jo bo pošiljalo 100 let. :zmeden2:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2005 21:51:07   
HuAnita
Saj, so pa iz Litve in tam gori vsi komaj čakajo, da na netu uzrejo fotke, ampak 108?!:zmeden:
8 mu jih je nalagalo 15 minut, potem pa je zasedel ves razpoložljiv prostor in zdaj je odšel z dolgim.... nosom;)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2005 22:16:50   
mammy26
ja za večjo količino pravi moj :love:, je zelo dober progam acd see, saj ti naenkrat označeno količino slik zmanjša v željene mere.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?