|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klinika Medgen
13.12.2010 11:40:02   
matejast
A ima katera izkušnje s to kliniko? Dr. Pušenjak je na med.over. net povedal, da tudi sam tam opravlja honorarno delo, da imajo koncesijo in seveda strokovnjake za različne postopke, med drugim tudi amniocentezo. Cena je pol manjša kot na Kliničnem in tudi rezultati so znani v 10 dneh, ker imajo po njegovih besedah sodobnejše aparature za vzgojo celic. Razmišljam, da bi šla na amnio in glede na to, da je ceneje pa še prej izveš rezultate me res zanima če katera kaj ve o tem?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.12.2010 21:22:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLINIKA MEDGEN
13.12.2010 19:00:51   
zaspancek1
Jaz sem tam ravno pri Pušenjaku dvakrat opravila AC, sicer smoplačniško, vendar je mogoče tudi na napotnico (nisem pa 100% ali je na napotnico potrebno iti v Postojno, nekaj časa naj bi bila namreč v Dravljah mogoča samo samoplačniško). Rezultate sem dobila precej hitro - nazadnje po slabih 14 dneh. Da bi bila cena toliko nižja od P (v Dravljah je bila letos v začetku leta 580 EUR in 200 EUR hitri test), težko verjamem, pri rezultatih pa so od nekdaj zelo hitri, poleg tega te genetičarka Anamarija Brezigar pokliče in sporoči rezultat (ki ga kasneje dobiš tudi po pošti) in če ne zaradi drugega, so vsaj zaradi tega precej hitrejši. user posted image
Skratka - jaz sem bila z njimi zadovoljna.

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2010 9:36:09   
olimia
jaz sem pri njih opravljala dvakrat genetsko svetovanje (po obeh nosečnostih), enkrat so nama pregledali tudi kri. genetičarka Anamarija Brezigar je ena najbolj izredno dobrih genetičark, prijazna, strokovna.... rezultate pri njih res dobiš prej - sodobnejša tehnologija in pa manj pacientov, čeprav jaz sem za AC pri njih nisem odločila, ker je v Dravljah možno samo samoplačniško, jaz sem pa imela napotnico, pa se mi ni ljubilo vozit v postojno (tam jo opravlja dr. Cerar - vsaj poleti jo je)
jaz sem z njimi zelo zadovoljna

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2010 10:49:09   
matejast
Hvala za info. Če se odločim bom potem verjetno šla k njim ker mi je res pomembno, da imam rezultate čim prej.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?