|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Močni vonji
12.12.2010 23:07:04   
Anonimen
Pozdravljene!!!

Mene pa zanima če vas tudi zelo motijo močni vonji. ker sama imam kr nekaj problemov.
Problem je v tem, da imam doma skoraj dve leti staro hčerkico, ki še ima pleničke.  Ko je polulana in jo je treba previt je ok. Ko pa je pokakana pa se pojavi problem, ker mi vedno sili na bruhanje. Seveda, ko je partner doma ni problemov. Ko pa je v službi pa je problem.

Se mogoče srečuje katera z podobno situacijo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Močni vonji
13.12.2010 11:33:45   
Nocturama
Ko sem bila v 1. trimesečju, so me tudi zelo matrale vonjave, dejansko smo morali kupiti nov kavč, ker mi je stari neznansko smrdel. Vse živo me je motilo: izpušni plini na ulici, cigaretni dim, vonj kave in čaja, vonjave v kopalnici, vse vse vse... Ko raznorazni osvežilci niso več pomagali, saj so mi tudi oni obračali želodec, sem enostavno začela dihati na usta, kot bi imela prehlad in zafilan nos.
Na začetku 2. trimesečja je svet postal veliko lepši in mi ni več smrdel. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2010 14:23:19   
hubi
Jaz sem bila kot lovski pes. Zavohala sem stvar okoli ovinka. Pa kar celo nosečnost je trajalo. Slabo mi pa ni bilo.

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2010 15:12:33   
deveta
Meni je drugi in tretji mesec zelo smrdela moja kuhinja in hladilnik. Vsakič, ko sem ga odprla sem zajela zrak in ponovno vdihnila šele, ko sem ga spet zaprla. Vsako jutro pa sem se že psihično pripravila, da se mi bo z vstopom v kuhinjo obrnilo in sem samo vrata odprla malo povohala in šla nad školjkouser posted image . Nekih hudiih slabosti ni bilo, samo zjutraj sem šla pogosto malo bruhat in to je bilo to. Mi pa ni bilo hudega, saj je bilo to na tešče in brez nekega okusa ali grenkobe. Tudi v trgovino mi ni bilo za hodit, ker je bilo vse preveč hrane okoli in se mi je kar malo gravžalo toliko hrane na kupu. Pa tudi moje kuhanje mi je smrdelo, drugod pa ne, tako da sem se pogosto k tašči povabila na kosilo. V teflonskih posodah sploh nisem smela kuhat, ker mi je neznansko smrdelo. Pa tudi detergent za pomivanje posode in mehčalec za perilo sem menjalauser posted image user posted image .
Joj, kaj toliko tega je bilo, če pomislim za nazaj se mi ni zdelo nič hujšega, ko pa to preberem pa me je kar grozauser posted image user posted image . V drugem in tretjem trimesečju pa teh težav ni bilo več. Vse se je vstalilo in spoznala sem, da moja kuhilnja res ne smrdi, kot sem vse okoli sebe prepričevalauser posted image .

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2010 15:33:09   
RAKICA2007
HB je moja že iz pleničk, ampak je sedaj 3 dni imela neko trebušno virozo in sem tudi zajemala zrak, ko sem ji brisala ritko user posted image

Opravljam pa delo s strankami in to je popolna tombola - ko navsezgodaj kdo pride in prismrdi po čebuli/česnu ali čemu drugemu, ter želi še s teboj poklepetati, jah je pa obup. Bolj kot zajemaš zrak in ne dihaš - slabše je. Pa še zrak ostane prijetno nadišavljen še kakšno uro potem user posted image  

Nimam kaj, potrpim, četudi se mi obrača želodec user posted image

upam, da kmalu mineuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2010 16:20:03   
Najaa
So mi smrdeli močni vonji ja. Najbolj prvič. Kakšna močna hrana, parfumi, mehčalci ipd. Pa slabo mi je bilo ful.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 22:45:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2010 10:15:19   
Katja85
 hej hej. jaz pa načeloma nisem nekaj dovzetna do kakcev, meni bruhci in vonj po kislem nikakor ni šel v prebavo...me je kar gor sililo. pa tudi vonj po mesu... pa mam drugače rada šnicle in pohano bedro, pa ni jih čez čevape :) :) sploh ko  tisto sveže meso paniraš pa si roke povohaš...jou...fuj :S hehe diši pa mi ful klor pa te kemikalije... ko sem na kopališču sem čist v transu :)

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2010 22:47:10   
Anonimen
Fora je v tem, da sem že v 6 mesecu. Pa mi slabosti ne povzroča hrana. Mogoče včasih kuhanje juhe in golaža drugo pa ne. Problem mi predstavlja previjanje. Ampak to samo če je pokakana. Sej, ko je moj doma mi pomaga in jo previje. Ko pa sem sama pa morem. Pa me zanima če ma katera kakšen dober nasvet kaj naj naredim?

(odgovor članu Katja85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2010 7:24:57   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Fora je v tem, da sem že v 6 mesecu. Pa mi slabosti ne povzroča hrana. Mogoče včasih kuhanje juhe in golaža drugo pa ne. Problem mi predstavlja previjanje. Ampak to samo če je pokakana. Sej, ko je moj doma mi pomaga in jo previje. Ko pa sem sama pa morem. Pa me zanima če ma katera kakšen dober nasvet kaj naj naredim?

ščipalko na nos pa nagla bit, kulker se le dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2010 8:43:20   
zmajaz
Mene so tudi v nosečnosti motile vse možne vonjave in ja - ko bi si že itak narajši nos zalepil, da ne bi nič vohal, se ti kot zanalašč voh še izostri. Ne moreš pa tu čisto nič. Samo jaz sem imela srečo, da sem imela te težave bolj kot ne samo v 1. nosečnosti, v 2. pa niti ne, tako da mi ni bilo problema previjati ta prve.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2010 8:48:26   
K_a_t_i
Niso me motili samo močni vonji, motili so me vsi vonji user posted image . Viledico v kuhinji sem menjala vsak teden, ker mi je ogabno smrdela. SIcer jo imamo pa kak mesec ali pa raje še malo več.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2010 12:48:45   
Taddy78
Meni pa je imel vsak WC grozen vonj in ženski parfumi. Ko je bila katera naparfumirana, mi je šlo na bruhanje.
Po drugi strani pa sem nekajkrat na dan vohala Edigs in večkrat šla na črpalko, to dva vonja sta mi pa bila kot droga.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?