Pozdravljene (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Taša -> Pozdravljene (6.8.2005 16:46:48)

No evo nas z eno tedenskega dopusta v Pirovacu pri Šibeniku.. Imeli smo se super..Zadnje dni nam je malo ponagajalo vreme.. Smo pa bili zelo presenečeni nad apartmajem in gostitelji, ker je bil res super. Apartma smo izbrali preko interneta in res nismo vedeli kam gremo, pa se je izkazalo za res dobro izbiro...
Slikice sledijo v parih dneh.. Zdej mi pa hitro na kratko napišite kaj je novga:zmeden:.. da ne bom brala za cel teden nazaj!

Anonimen -> Pozdravljene (6.8.2005 18:34:41)

O zanimivo. Na blef prejko interneta, pa super. Vam privoščim. Komaj čakam slikice, da vidim, kako je bilo. Koliko ste pa imeli do plaže in ali ste bili v pritličju? Mi bi tudi naslednje leto namreč šli nekam bolj južno (od Istre).
Kaj je novega? Enih stvari ne upam povedati, ker so zelo osebne in so jih izbrisali, druga pa je tudi osebna, ampak vsi držimo pesti. Za Cipreso, ki so jo po dveh dneh pridržanja v porodnišnici čez vikend spustili domov, v ponedeljek pa jovo na novo.
Še kaj? Gremo, ženske!:)

india -> Pozdravljene (6.8.2005 19:20:47)

Oj, Taša pozdrvaljena in doborodošla nazaj!
Ja,poleg tega,kar ti je omenila Splišni, anajmad je nosečka! Če se še kaj spomnim, ti javim!;)

Taša -> Pozdravljene (6.8.2005 19:37:48)

Do plaže smo imeli cca. 100-150m po ravnem...sploh ni bilo problema... Bili smo v prvem nadstropju..stanovanje je imelo 2 spalnici, kuhinjo, in kopalnico.. teraso in en manjši balkon..
Okolica hiše je bila zelo lepo urejena. Pred hišo so bile dve gugalnici in tobogan.. Pred hišo je tudi velik žar... Res superca.. Tudi plaža idealna za otroke majhni kamenčki, v morju mivka+kamenčki brez skal.. Res super.. Gostitelji zelo gostuljubni, prijetni, nič vsiljivi.. Nisem si mogla misliti, da lahko dobiš vse to na "blef" preko interneta, čeprav smo imeli rezervirano in plačano akontacijo že od februarja..Najboj od vsega mi je bila pa seveda všeč čistoča. Apartma je bil sčiščen v nulo!!!

Jančika_ -> Pozdravljene (6.8.2005 19:42:16)

Ojla, Taša, fajn, da ste tak fajn trofili (vidiš, si imela prav, da si prej rezervirala). No, mi smo šli kar tako na blef in smo tudi takoj brez problemov našli zelo fajn apartma. Z balkona bi lahko pljunila v morje, vsak dan so nam pometli, prinesli brisače, WC papir.

Anonimen -> Pozdravljene (6.8.2005 20:19:44)

O, hvala, Taša, za informacije. Tole se pa res lepo sliši (bere:) ).

Anonimen -> Pozdravljene (6.8.2005 20:39:28)

In, oooo, vau, a Damjana (beri nazaj, ne znam napisat na hitro) je noseča! No, pa sem še jaz nekaj novega izvedela. A to od zadnjič, Miška, ko smo vse čestitale, pa nismo vedele, kateri? A to je bila potem ona? Ja, supeeeer!

Stran: [1]