Vnetje ter glivice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Vnetje ter glivice (11.12.2010 13:52:28)

v 14.tednu se mi je pojavilo vnetje,zacela uporabljati canesten kremo le zunanje,v noznico si kreme nisem upala vbrizgati,da ne bi skodila plodu!Po 3.dnevni uporabi,kolikor je ta dovoljena ,me se noznica se vedno pece in srbi!ALI se se lahko mazem po 3-dneh,bi morala si vbizgati v noznico??!Ali vnetje skodi plodu?'!HVALA

tanjusi -> RE: Vnetje ter glivice (11.12.2010 14:34:30)

v 14.tednu se mi je pojavilo vnetje,zacela uporabljati canesten kremo le zunanje,v noznico si kreme nisem upala vbrizgati,da ne bi skodila plodu!Po 3.dnevni uporabi,kolikor je ta dovoljena ,me se noznica se vedno pece in srbi!ALI se se lahko mazem po 3-dneh,bi morala si vbizgati v noznico??!Ali vnetje skodi plodu?'!HVALA

Malo poglej odgovore pri Pušenjaku, o tem dnevno dobiva vprašanja ...
Mislim da lahko uporabiš canesten Vaginalitete , ki jih dobiš v lekarni brez recepta, kolikor vem je treba mazilo uporabljati dlje , lahko pa si nabaviš, tudi Vitagyn c, pa meni je rekla farmaceutka , naj vzamem ginophilus, ki je tudi vaginaliteta in se lahko brez škode uporablja dlje časa , po moje najbolje da vprašaš v lekarni...Prav proti pekočemu občutku pa Pušenjak priporoča Alkagin , ki se lahko uporablja sočasno z Canestenom....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.12.2010 17:06:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Vnetje ter glivice (12.12.2010 11:27:51)

se strinjam[sm=bravo.gif]

kristinaj -> RE: Vnetje ter glivice (13.12.2010 9:48:21)

jaz sem imela ta vnetja celo drugo nosečnost. konstantno sem bila na canesten kremi za zunanjo uporabo in vaginaletah za "notranjo" uporabo...

plodu ne moreš škoditi, ker je zaščiten bolj kot si misliš .... a bo prišel z buško ven, ker seksaš????

pejdi po vaginalete da bo mir pri hiši...

Stran: [1]