nokiamb -> RE: vodene koze in v 14.tednu (11.12.2010 0:34:53)
|
Pozdrav, Tudi meni se je zgodilo isto. Bila sem v 8 tednu, ko sem izvedela da so izpuščaji na telesu vodene koze. Bila sem na pregledu na infekcijskem oddelku, zaradi nosečnosti pa nisem dobila nobenih zdravil. Preboleti jih je treba in upati, da nosečnost ohraniš, Jaz sem vse dobro prebolela, res pa je da sem zato imela nonstop redne preglede in UZ da so dosledno spremljali razvoj otroka, v bolnici so me obravnavali kot rizično nosečnico, napotili so me tudi na amniocintezo, ki mislim da je bila nekje proti koncu 4 meseca in ta test je pokazal da je z otrokom vse ok. Šele takrat sem res brezskrbno začela uživati nosečnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Danes je moj sin star 2 leti in popolnoma zdrav in čudovit fant. Vem da je zelo grozno in dosti potrpljenja boš potrebova, a ne pusti se prestrašiti od drugi ljudi in raznih zgodbic ki ti jih bodo govorili. Če vama je namenjeno se bo vse dobro izteklo. Če te še zanimajo kakšne podrobnosti, me pa kar vprašaj. Jaz takrat nisem imela nikogar ki bi imel tako izkušnjo in mi dal kakšne informacije... LP
|
|
|
|