Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi (Dejanje 1) jaz sem vstajala na 4 ure.... ma to ni nic, jaz sem vstajala na 3 ure... ah, ma dajte no, ti ni nic, jaz sem vstajala na 2 uri.... a sele jaz...., jaz sploh spala nisem! (Dejanje2) jaz sem dojila na 4 ure... ma to ni nic , jaz sem dojila na 3 ure... dajte no, jaz sem dojila na 2 uri in se mleko sem si stiskala... jaz sem bila tako boga...sploh nisem snela dete z joske ! To je tema o povelicevanju in samohvali najbolj skrbnih, najbolj super, najbolj pozrtvovanih (cankarijanskih, mazohisticnih) mamic. Nekaj uporabnic je res takih, da pise poste, ki so usmerjeni v resevanje problema. vse ostalo je pa naslajanje nad tujo "grozoto" in valjanje po lastni "dobroti". Ma saj res jaz mam kr slabo vest, moja dva sta bla tako pridna , da sem vstala največ !! enkrat na noč, včasih pa še to ne ,in to od 1 meseca naprej , ja grozna sem res Imas sreco, da so taksne kot si ti nehali sezigat na grmadi. Ti pa sledi splosna sramota! Tako, da ne bos rekla, da nisi vedela