Božična in novoletna večerja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

tanjusi -> Božična in novoletna večerja (10.12.2010 19:43:17)

Ker je pripravljanje božične in novoletne večerje pri nas posebno doživetje, že zdaj zbiram ideje, kaj pripraviti letos ...lani smo delali za božič mislim da eno varianto govejih zavitkov, pa za božič nekaj iz faširnega mesa ....Pomembno je da ni čisto vsakdanje in da ni povsem abstraktno...Moj je rekel da bi bla ena pohana varianta., ni pa pogoj, prosim za ideje!!!

lunka1 -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 19:46:19)

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

lani smo delali za božič mislim da eno varianto govejih zavitkov,

a lahko receeeeeptttttt?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tanjusi -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 19:50:02)

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

lani smo delali za božič mislim da eno varianto govejih zavitkov,

a lahko receeeeeptttttt?

Joj , bi mogla it mal po kulinariki pogledat , sem pozabla ,če ga najdem ga bom prilepla, blo je pa dobro [sm=smiley36.gif]

Felicita -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 19:53:58)

pri nas bo za božič en pečen ptič (neki z gosko grozijo), krompir, rdeče zelje. klasika pač. za novo leto nas ni doma...

kaj pa piščančji žur? je to preveč vsakdanje? to sva midva z mojim zdej že 2x delala za novo leto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

aja, pa če tvoj hoče pohanje, mogoče lahko ocvreš meso v moki in jajčku s sezamom, pride ful dobr.

tanjusi -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 20:00:44)

kaj pa piščančji žur?

Smo delali dve leti nazaj , zdaj bi pa še kaj probali[sm=smiley1.gif]

lunka1 -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 20:41:30)

kaj pa kakšna pečenka?

tanjusi -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 21:16:43)

kaj pa kakšna pečenka?

Preveč klasično [sm=smiley36.gif]

Adelina -> RE: Božična in novoletna večerja (10.12.2010 21:52:46)

Glede na to, da bi tvoj rad pohanje, poglej na Kulinariki recept Piščanec sezam, odpri se, če ti bo všeč. Nam je bil zelo.

tecnobica -> RE: Božična in novoletna večerja (12.12.2010 17:54:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pri nas bo za božič en pečen ptič (neki z gosko grozijo), krompir, rdeče zelje. klasika pač. za novo leto nas ni doma...

kaj pa piščančji žur? je to preveč vsakdanje? to sva midva z mojim zdej že 2x delala za novo leto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

aja, pa če tvoj hoče pohanje, mogoče lahko ocvreš meso v moki in jajčku s sezamom, pride ful dobr.

Za novo leto ne smeš aviacije, ker ti sreča odleti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.12.2010 18:07:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.12.2010 18:21:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

josephine27 -> RE: Božična in novoletna večerja (13.12.2010 7:59:18)

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Tole je dobro.

http://www.mojirecepti.com/recept/polnjeni-piscancji-zrezki-v-omaki.html

dobr zgleda. bom poskusla za božično večerjo. kakšen predlog kaj zdraven?

pelin -> RE: Božična in novoletna večerja (14.12.2010 6:44:26)

mi zraven tega jemo riž...včasih zmešanega  z zelenjavo, včasih pa le prepraženega na čebulci in s currrijem,   zelenjavo pa  dodam zraven kot prilogo...Po moje ne bi bil slab tudi kakšen pečen krompir na maslu, ali pa kakšni zdrobovi kroketi  ali pa široki rezanci posuti z orehi, pa morda  pečena kaša , ali pa kus kus z zelenjavo, ali pa trio pire ( grahov, krompirjev, korenčkov ).......

pelin -> RE: Božična in novoletna večerja (14.12.2010 7:09:05)

drugače se pa lahko da tam vmes med šunko in sir tudi list špinače in pride lepa zelena črta...okusa po špinači skoraj ni, je pa vsa  zadeva bolj barvita...

loremi -> RE: Božična in novoletna večerja (15.12.2010 8:40:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Tole se pa sliši dobro, bi prosila recept oz. nasvet, koliko sezama mora bit v jajčku? Hvala!

Stran: [1]