klinčki in cimet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CIPRESA -> klinčki in cimet (6.8.2005 12:53:12)

Menda kompot iz teh dveh začimb pomaga pri odpiranju in mehčanju mat. vratu ena mi je to nekje napisala in nimam pojma kje ker že iščem pol ure. A katera ve koliko tega kompota lahko spijem????

kofetek2010 -> klinčki in cimet (6.8.2005 12:58:29)

Splišni ti je to napisala, sem ravnokar brala, izvoli link :) http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=51678&msg=549998&idk=101

Lunca1 -> klinčki in cimet (6.8.2005 13:10:37)

Meni je ena priporočila tudi čaj iz materine dušice, njej je zelo pomagalo, jaz sem se pa tudi kar hitro odpirala.

CIPRESA -> klinčki in cimet (6.8.2005 14:14:03)

Hvala jana in lunca !!!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.8.2005 14:14:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pia73 -> klinčki in cimet (6.8.2005 14:24:46)

Cipresa a si še tukaj? :zmeden2: Jaz pa sem prej videla tisti post od včeraj pa sem mislila, da ste danes mogoče že trije,...

Pa še nasvet; moji mami je G takrat, ko je bila noseča z menoj in je bila precej čez rok predlagala naj pije ricinusovo olje. Ker ji je to predlagala G ga je pila in čez par ur rodila. Mogoče pa je pomagalo.

Sicer pa kot sama veš, sem jaz pila čaj iz malininih listov pa sem rodila na uradni PDP oz. 4 dni čez PDP po zadnji M. Pa je bil to drugi porod, pa imela sem že kar močne popadke pa sem bila odprta samo 1 cm,... pa moje meni ta čaj ni nič pomagal. Pila sem ga od 36 t. Ne vem pa ne kako bi bilo, če ga ne bi pila, tako da ga vseeno priporočam, če me kdo kaj vpraša.

Pa srečno draga moja,.. :rozica::rozica::rozica:

Gina -> klinčki in cimet (6.8.2005 16:02:17)

Jaz sem zadnjič brala, da čaj iz rmana tudi povzroča krčenje maternice in da ga zato nosečke ne bi smele pit, ker lahko prehitro rodijo, dobijo popadke. No, mogoče bi pa kaj pomagal zdaj...škodit ne more.

Stran: [1]