|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi oprostili skok čez plot?
6.8.2005 21:25:50   
mila31
Čist prav si povedala. Človek težko reče, kako bi reagiral če še ni bil v taki situaciji.

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.8.2005 22:23:36   
Moyca_
po pravici - ne vem:(

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.8.2005 22:47:21   
Skabi
Ne znam si predstavljati, kakšen bi bil potem seks z njim. Verjetno bi se mi gabil in ves čas bi si ga predstavljala z ono drugo.
Sčasoma bi mu najbrž oprostila - če bi to bilo enkratno varanje brez čustev. Če bi se še vedno ljubila, bi z veliko volje nekako šlo naprej...

Pravzaprav ne vem.

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.8.2005 23:04:06   
Anonimen
Ne. Nikoli. Pod nobenih pogojem. Brez izgovorov. Ne glede na posledice. Amen.

(odgovor članu MetkaM.)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
6.8.2005 23:36:05   
Anonimen
Ne bi mogla oprostiti.

(odgovor članu MetkaM.)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
7.8.2005 9:52:09   
tesa
Če bi bil le en skok čez plot bi verjetno odpustila; če pa bi zveza trajala in bi blo skokov malo več, pa sigurno ne:grrr:

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 56
7.8.2005 10:20:25   
Naja31
Nikoli.

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 57
7.8.2005 16:06:31   
venezia
Nikoli,saj to zame pomeni konec zaupanja.Brez zaupanja pa nobena veza ne more funkcionirat,z otroci ali brez.

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 58
7.8.2005 16:21:14   
Anonimen
Hej, Teja, si to ti? A naj raje neham težit?:)

(odgovor članu MetkaM.)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
7.8.2005 16:50:07   
Abby
Odvisno.
Če bi izvedela, da se je davno nazaj enkrat skurbal, pa se že od takrat trese, da ne bom slučajno izvedela, mogoče.
V večini primerov pa ne.
Pa tudi na otroke bi lahko pozabil. Če bi mu res bilo kaj do njih, bi se lahko obvladal, in bi tudi njih postavil na prvo mesto, pred svoje zajebancije.

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 60
7.8.2005 21:43:34   
mila31
Otrok se pa v take stvari ne vpleta.

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
7.8.2005 22:49:54   
lena ž
Bi, če bi bil samo en skok, saj smo vsi samo ljudje. ;)

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.8.2005 9:18:14   
baguSka
bla bla :)-

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 63
8.8.2005 9:21:31   
mamsi
Midva povezujeva sex z ljubeznijo, tko da če bi me prevaral, bi to pomenilo, da ima tisto osebo tudi rad. Jasno - konec bi bilo.;)

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.8.2005 9:33:30   
baguSka
no s tem se pa nebi ravno strinjala mamsi, ker nekoga ne moreš imet kar rad, če je to le 1x-na avantura ;)

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 65
8.8.2005 12:01:17   
mamsi
Sej je prav baguSka, da se ne strinjaš - smo različni, ampak nekateri smo tudi tako čudni, da si 1x-nih avantur ne zaželimo. Ker ni tistga filinga lubezni zraven, je bolj platonsko. Verjetno je privlačnost, ampak men je tapravi filing, če čutim kaj več kot samo privlačnost do človeka, s katerim sexam.

Sej pravim, smo tudi čudni na tem svet, ni kej.;)

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 66
8.8.2005 12:14:10   
baguSka
mamsi se strinjam glede tega, ampak veš kaj?? včasih se zgodi tudi kaj kar si ne želimo :zmeden: če hočmo al pa nočmo, zgodi se in zato je vprašanje če smo tisti trenutek pripravljeni odpustit al ne in zarad tazga 'kiksa' - skoka čez plot zavreč vezo s partnerjom ki ga drugače ljubimo in imamo z njim prav tko odličn sex kot vse ostalo..:zmeden2:

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.8.2005 12:32:51   
mamsi
Sej v tem je keč, men skok čez plot ne pomeni kiksa, ampak zelo majavo vezo. Nekdo drug pa jemlje sex drugače, mu predstavlja ravno tako užitek, tudi če ni ljubezni vmes. Hkrati ima svojega partnerja še vedno ravno toliko rad. Sex kot sex.
Ta pomen je klučen. Zato lahko samo zase rečem, da v najinem primeru - ko jemljeva sex in ljubezen kot močno povezana - to ne bi bil samo kiks.
Jaz zase lahko rečem, da se mi tak kiks ne more zgodit, zaradi mojega pogleda na te stvari. Dobro vem, kaj mi veliko pomeni, vem, kakšna sem in kako jemljem te stvari. In vem, da me niti slučajno ne mika, da bi imela 1x-tno afero. Si ne želim, in če si nečesa ne želiš, te lahko samo posilijo, da se to zgodi.
Me ne. Čist zares. Če bi me, bi se resno vprašala, a sploh še hočem biti z mojim možem skupaj.;)

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 68
11.8.2005 16:55:12   
CUKRČEK
mogoče odpustila(čeprav najbrž ne) nikoli pa pozabila

(odgovor članu MetkaM.)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pojav bolezni pri obisku vrtca
endrina

Kaj menite, da je najpogostejši vzrok, da so otroci prvo leto, ko obiskujejo vrtec tako zelo veliko bolani?

stres,ki ga ob tej spremembi doživlja otrok (26%)

premalo preventivnih (higienskih) ukrepov s strani vzgojiteljic (6%)

ker drugi starši vozijo bolane otroke v vrtec (58%)

ne vem (11%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!