bobek05 -> Bi oprostili skok čez plot? (6.8.2005 17:27:39)
|
Moj bivši fant me je (kot sem kasneje izvedela) prevaral verjetno najmanj "milijonkrat", dobila pa sem ga samo 1x in nezrelo budalo kot sem bila, sem mu oprostila, pozabila pa NIKOLI.. Od tistega trenutka dalje, ko sem ju videla skupaj je bilo mojega sveta konec - od šoka sem doma pol noči prebruhala.. In lahko verjamete (!!!), da sem mu kljub vsemu oprostila in sva bila skupaj potem še leto ali dve (saj se ne spomnim več prav)..??? Po tem, ko sem ga dobila je bilo najinega zaupanja konec FOREVER - vedno sem dvomila v vse kar je rekel, naredil, razmišljal, verjel.. (in dobro da sem!!) - v glavnem zveza je že takrat na pol umrla, jaz pa sem še kar vztrajala, ker sem hotela z glavo skozi zid in nisem videla (od zaljubljenosti) 2 metra pred sabo, dokler nisem spoznala svojega moža.. Takrat sem šele ugotovila, kaj je v resnici ljubezen (da OBA dajata in sprejemata) in takrat sem IDIOTA pustila (pa se je jokal in tulil 100 na uro, pa me sploh ni ganilo).. Ne znam si predstavljati, da bi me moj mož prevaral.. Resnično si ne znam, čeprav sem potrebovala vsaj 2 leti, da sem v to začela verjeti, po tem kar mi je storil moj bivši.. Zdaj neomajno verjamem v to - moj mož ve, kaj se mi je zgodilo in ve, kako hudo me je prizadelo.. Pa tudi jaz tega nikdar ne bi morala naredit - že zato ne, ker vem, kako se počuti prevarana oseba.. ČE pa bi se že zgodilo pa... po resnici povedano, ne vem kaj bi naredila.. moja ljubezen do mojega moža je nekaj popolnoma drugega kot to kar sem čutila do bivšega.. skupaj sva več kot 6 let (tako dolgo že tudi skupaj živiva), poročena pa sva malo več kot leto dni, imava pa 7 tednov starega sina.. verjetno bi ga vzela nazaj (četudi bi me marsikdo imel za neumnico po vsem kar se mi je zgodilo - v smislu, da nekatere pa nikoli ne izuči), moja duša bi pa umrla (ne verjamem, da bi mu še kdaj lahko zaupala) - vprašanje kaj bi se zgodilo z najinim zakonom, čeprav je sedaj tako popoln kot je sploh lahko.. Sploh ne morem premišljevat o tem.. Sem se pa ful razpisala :ups: Težko je o nečem pisat in razmišljat v naprej.. ker so potem stvari običajno čisto drugačne .. B.
|
|
|
|