Taddy78 -> RE: kdaj test??? (12.12.2010 12:39:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pozdravljene zadnjo menstrucijo sem imela 21.11. in je trajala samo dva dni,prvi dan malo krvavela in brez kakrsnega koli zvijanja,drugi dan je bilo vsega le za vzorec in tretji dan malo rjavega izcedka..obicajna menstruacija pri meni traja 5-6 dni in je prvi dan zelo bolece in prve tri dni ornk krvavim..na dojencku sicer delamo ampak z mislijo ko bo pac bo.. sedaj pa opazam da imam prsi malo nabrekle in bolj polne in vsake toliko me spikne v jajcniku da komj hodim in obcasne vrtoglavice.zanima me kdaj je najpametneje narediti test ali naj pocakam drugi teden ko naj bi prisla menstruacija? Glede na napisano je tako, da ali si že nosečka, in je zadnja blaga M že pomenila, da si noseča (če narediš test, bi znal biti +), po drugi strani, pa opisani znaki lahko pomenijo da imaš ovulacijo. Je pa tako, da večkrat zaradi prevelike želje kar naenkrat ženska dobi znaki značilne za nosečnost, kot so zapostajanje M, slabosti, boleča prsa...jih sama zelo dobro poznam. ko sem pa naredila test in je bil -, pa so znaki čudežno izginili. Želim ti en konkreten [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]
|
|
|
|