liliana -> RE: Spet referendum (9.12.2010 16:59:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Kar pa se plačevanja naročnine tiče - mi je ne plačujemo. Smo jih že imeli na vratih, so nam grozili, dosegli pa nič. Njihova logika se mi zdi čisto mimo. Moj TV provider je T2. Za vse kanale, ki jih imam, plačujem naročnino njim. Če je v tem paketu tudi rtv slo, ne vidim razloga, zakaj bi potem to plačevala še enkrat direktno televiziji. hrt imam tudi v paketu pa mi zato hrt ne pošilja nobenega računa. Lahko pa rtv slo umaknejo iz tega paketa in se bo plačevala posebej. A ni sledila nobena izvršba potem? Mi imamo Telemach in njim plačujemo paket in če gledam plačilo samo za TV, brez telefona in interneta, plačamo manj kot pa za RTV slo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] RTV prispevki so v večini evropskih držav (ne, nimamo ga samo mi), plačujejo ga Avstrijci za ORF, Nemci za ZDF in ARDm Italjani za RAI, Angleži za BBC, pa še ostale države, katerih postaj pa ne poznam......in naša naročnina je bolj med nižjimi..... In ker je ta prispevek namenjen informativnim, kulturnim, poljudnoznanstvenim vsebinam, ki komercialno niso zanimive (pomeni, da te oddaje niso niti interesantne za oglaševalce) se ne bo ukinil....... Plačevanje RTV prispevka določa zakon....ti se pa povsem samostojno odločiš, ali skleneš pogodbo s ponudnikom kabelske ali digitalne televizije.....vendar te to ne oprosti plačila RTV prispevka..... Na kakšni zakonski podlagi, pa se je pikica* temu izognila pa bo ona najbolje vedela povedati......
|
|
|
|