Smučanje za družino? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

dobra_mamica -> Smučanje za družino? (9.12.2010 14:27:51)

Mi lahko kdo iz izkušenj priporoča kakšno dobro smučišče v Avstriji ali Italiji, ki bi bilo primerno za mlado družino?

Hvala......

kristinaj -> RE: Smučanje za družino? (9.12.2010 14:51:49)

mi gremo v folgario, po predlogu sodelavca, ki je tam že bil in baje je odlično za otroke. trak je 150 m od app

dobra_mamica -> RE: Smučanje za družino? (9.12.2010 15:37:05)

kristinaj, hvala ti za nasvet

Naš mali frajerček je ravnokar napolnil 2 leti in že čaka na nove zimske dogodivščine.
Predlagaš hotel ali apartma?

Lp

Ajisha -> RE: Smučanje za družino? (9.12.2010 15:42:09)

Da se še jaz malo pridružim temi.
Jaz sem lansko leto s svojim 2 leti starim sinčkom in 5 leti staro punčko počitnice preživela v Folgariji. Kot ti, tudi jaz nisem vedela kam na smučanje, katero smučišče bi bilo najbolj primerno za našo družino, pa so mi v turistični agenciji Odisej svetovali ....
Kar se tiče namestitev si lahko pogledaš na: http://www.odisej.net/si/katalogi/smucanje
Mi smo izbrali hotel.

Lp

kristinaj -> RE: Smučanje za družino? (10.12.2010 8:17:03)

mi gremo v apartma ker nas je več družin, če bi bili pa sami bi verjetno šli v hotel pod pogojem da je na smučišču....

s sabo bom nesla zmrznjene mineštre, golaže, njoke, juho za 7 dni in to bomo papali,,, meso kruh pa tam dobiš in vse ostale priboljške in pritikline, upam :=))

stara pa sta 3,5 let in 2 leti

Hope2 -> RE: Smučanje za družino? (10.12.2010 10:06:38)

Mi smo lani bili v Kreischbergu in letos po vsej verjetnosti ponovimo. Smo pa v lesenih apartmajskih hišicah ob smučišču (100-200m, lahko greš peš ali parkiraš na velikem parkirišču), čist zraven (5m) je bazen, otroški bazen, savna, solarij, otroška igralnica (notranja in zunanja), restavracija... Meni je bilo fajn zato, ker sva z malim (15 mesecev) bila non stop na bazenu, ni vstopnine, lahko greš kolikokrat hočeš, razen solarij kjer plačaš žetone. Nekaj krat sva šla na smučišče ostale pogledat, so tudi tobogani in nekaj igral, sankališče, smučišče za male. Odrasli so komentirali, da so super proge.

http://www.skifun.si/smucanje-avstrija-apartmajsko%20naselje%20ferienpark-4163.htm

livia -> RE: Smučanje za družino? (13.12.2010 12:43:33)

A lahko katera napiše kak apartma, ki je res v bližini smučišča, prosim.

Stran: [1]