tima -> RE: Delno plačilo za izgubljeni dohodek (18.2.2011 18:13:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tima IZVIRNO SPOROČILO: Lony27 Nimam komentarja na g. iz ministerstva... Lepo si delajo norce.... Res se delajo norca, v ponedeljek sem dobila 3 plačilne liste: 2 za poračun za november in december 2010 (po ca. 100 EUR neto), 1 za januar 2011 z bajnimi skoraj 1000 EUR neto - to je seveda pomota, saj sem dobila včeraj nakazan znesek s povišanjem, ki nam pripada (ca. 570 EUR neto). Ampak nakazila poračuna pa ni nikjer! Mislim, da je to že kar lepo znesek s poračunom. Ker plača bo znašala mislim, da tam okoli 475, ca. 50 eur več. Kot je tudi razvidno iz današnjih prejetih plačilnih listih. Največja fora pa tist, da naj prejšnje plačilne liste štejemo za brezpredmetne.[sm=smiley36.gif] Če bi se nam kaj takega zgodilo, ne bi več šteli brezpredmetno[sm=smiley36.gif] Ja, sem to, glede na nove plačilne liste, ugotovila tudi jaz. Ampak sem naivno mislila (upala), da je znesek 570 EUR, ki je bil nakazan brez poračuna, saj mi v odločbi piše, da je osnova za ta naš dohodek minimalna plača, saj le-ta znese po novem ravno tu okrog tega zneska. Če nisem seveda kaj pobrkljala te številke. Ampak, če bi jaz naredila tako napako, ko sem še hodila v službo, bi letela še isto sekundo, mi ne bi pomagal noben izgovor, da ne vem od kod te številke, kot so rekli na ministrstvu.
|
|
|
|