Atlantis (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lunca1 -> Atlantis (6.8.2005 8:53:43)

Živjo!

zaenkrat še nismo bili v Atlantisu, pa me zanima ene par stvari.

Koliko stopinj ima voda?
Ali greš lahko noter z vozičkom?
Ali je za dojenčka potrebno kaj plačat? (na Ježici menda je :( )
Ali so noter kakšni ležalniki, da lahko kam odložiš dojenčka, ...?

Že vnaprej hvala za odgovore.

lp Lunca

Anonimen -> Atlantis (6.8.2005 9:08:36)

Voda res ne vem, koliko ima stopinj, pokliči in vprašaj. Bom poiskala link. Tudi tega ne vem, če greš noter lahko z vozičkom (joooj, kaj pa potem sploh vem in zakaj odgovarjam:)-). No, vem pa, da za otroke ni treba plačat, tudi za Tiboja ne plačamo, je pa noter milijon (prazinih) ležalnikov, ker je nasploh zelo prazno. Samo so tisti mrežasti ležalniki, na prekuc, če me razumeš.
Grem iskat link.

Anonimen -> Atlantis (6.8.2005 9:10:37)

Izvolijo, madame:):
http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=44

Anonimen -> Atlantis (6.8.2005 9:12:27)

Malo še pobrskaj. Na tej strani med drugim piše, da ima otroški bazen 32 stopinj.

Spark -> Atlantis (6.8.2005 10:12:55)

Živjo!

Mi smo bili v Atlantisu. Vsi bazeni imajo 31, otroški 33 stopinj. Z vozičkom se lahko normalno sprehajaš po atlantisu. Za otroke je zastonj do 4. leta starosti. Mi smo bili zelo navdušeni. Naša malčica pa tudi. Tako je uživala v vodi. Mi smo si vzeli kombinirano karto za svet doživetij in termalni del. Pa smo ob obisku termalnega dela videli, da ni nobene razlike v temperaturi vode. Tam je samo eden navadni bazen in takrat je bilo samo 5 obiskovalcev tam. Drugič ko bomo šli bomo šli samo v svet doživetij. Notri imaš tudi ležalnike in senčnike.
Lepo se imejte na bazenu.

Lunca1 -> Atlantis (6.8.2005 11:30:46)

Hvala obema za odgovore. Temperatura je pa čisto primerna za mamico.:)- Me na morju niso spravli v 23°C.

Stran: [1]