Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 8:47:05
|
|
|
|
Lunca1
|
Pina spije zdaj pri skoraj 8 mesecih ca. 150 ml na dan, včasih več včasih manj. zdaj poleti je že po moje fino če pije čim več, sploh če ni več dojena.
|
|
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 8:51:16
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče še ni navajen, moraš biti vztrajna in mu večkrat ponudit. Zanimivo, kako eni marajo vodo, drugi ne. Moj ta prvi je pil samo vodo kot dojenček, ta drugi, pa vode ne mara in pije čaj. Naš skoraj 8-mesećnik je spil v "tropski vročini" do 1,2 litra čaja na dan in še 1-2 deci soka. Drugače pa popije okrog 600 ml/na dan. p.s. to po žličkah je dober začetek
|
|
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 8:53:06
|
|
|
|
k1
|
moja že od vsega začetka pije čaj, sedaj v vročini, ko je potreba večja, spije eno flaško čaja, ostalo ji dam vodo.
|
|
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 10:08:34
|
|
|
|
babylove
|
Ojoj, kakšne količine. moj spije pri 7 mesecih maksimalno 50ml, pa še to je vprašanje :ups:. Je pa res, da je navajen na vročino, ker je že od junija celo poletje 35°C.
|
|
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 10:38:09
|
|
|
|
Čajček
|
Naš je pa star dva in pol, pa spije kar veliko (po moje) tudi do 3 dcl vode oziroma čaja, kar mu bolj paše . Pa ne vem ali je to v redu ali ne. Ampak , če se odmakne od dojke in "cvili" dokler ne dobi vode je po moje žejen in verjetno ni nič narobe. Lep dan.
|
|
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 10:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nik ob tej vročini pil tudi do 400ml na dan, ob normalnem dnevu pa popije odvisno kak mu je včasih 150ml pa vse do 300ml!:)
|
|
|
|
Čaj oz. voda za žejo - 2 meseca star otroček 6.8.2005 11:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa ne pije drugega kot mleko. V šoli za starše so nam tudi tako rekli, da ne potrebuje drugega, pa patronažna sestra isto pravi. Sem mu pa v tisti najhujši vročini vseeno dajala malo čaja po žličkah.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?