vesna_b -> RE: menstruacija in dojenje (10.12.2010 9:54:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lipikica kot kaže sem srečka... ki je po6 tednih od poroda dobila menstruacijo... Dojim polno- tiste ki imate izkušnje- rekli so mi da se količina mleka zmanjpša ob menst. in da otroci radi zavračajo dojenje zaradi tega. kao da je mleko drugač okusa- je res? me skrbi da bi prenehala z dojenjem. evo, še ena taka... jaz sem imela isto - pri 6 tednih prvič in potem točno na 4 tedne. ne boj se, dojila sem polno 6 mesecev pa še potem do 16 meseca, tako da ni panike za prenehanje dojenja. mogoče kak manjši šok, sam pri nas ga ni bilo. po eni strani sem bila jezna, ker so bile vse okoli mene še brez M, jaz pa sem s sabo vlačila vložke, po drugi strani pa sem bila vesela, saj sva lahko še toliko bolj poskrbela za zaščito. in pazi metoda tudi zame ni... poznam pa tudi eno, ki je dojila - in zanosila, pa sploh vedela ni, do polovice nosečnosti. sredi januarja je ugotovila, da se ni zredila in da je ne šraufa prebava, ampak da otroček že konkretno brca, sredi maja je pa rodila.
|
|
|
|