Kerensa* -> RE: Preteklo in predpreteklo leto? (10.12.2010 11:46:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Saj ne, da ti pripisujem, da malo provociraš državo oz. občino Četudi bi mi to pripisala, bi se zmotila. Ne provociram, ampak ob vseh obveznostih dejansko nisem imela dovolj časa, da bi to vlogo oddala "v roku" oz., bolje rečeno, na ta "rok" sploh nisem pravočasno pomislila. ampak veliiiiiiko lažje bi bilo tudi zanje, če bi odala nekje okoli 15. 11., ne pa konec decembra Glede na to, da imajo, če gledam na ZUP, 60 dni časa, da mi izdajo odločbo, mislim, da je popolnoma vseeno, ali mi odločbo pišejo novembra, decembra ali pa marca naslednje leto. "Mušter" imajo tako ali tako v računalniku, program pa jim tudi vse izračuna, tako, da je njihovo edino delo podpis in žig. Se pa strinjam s tem, da so do konca decembra najbolj zagužvani z delom. Ampak meni se nikamor ne mudi (s prejemom odločbe). ptoem pa pričakovat, da se bodo čez praznike s tem ubadali in ti vse pravilno odredili in 1. 1. že upoštevali Če jaz oddam vlogo do konca leta 2010, potem odločba pač mora veljati od 01.01.2011 dalje. Tega si nisem jaz izmislila - takšen je zakon. Ne pričakujem pa, da bom odločbo dobila takoj in niti ne bi oz. ne bom piz*ila, če bodo prekoračili 60-dnevni rok. Plačilni razred, ki mi ga bodo določili, bo pa pač moral biti upoštevan od 01.01.2011 dalje. zakaj bi dajala več denarja, kot je treba, četudi bi ga potem dobila nazaj... Saj ga ne bom nič dala. Ne več, ne manj, ampak samo toliko, kolikor bo pisalo v odločbi.
|
|
|
|