Nočna debata... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:27:11)

Kdaj sem nazadnje žurala? Hm...
Za 30. rojstni dan od mojega :love: februarja letos... Ampak je bila pa domača žurka... Kljub temu poštena... :)-:)-:)-

Margareta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:27:52)

Imaš prav wawa, tudi jaz sem za to, da moj mož malo žura, kljub temu da jaz še ne morem.

Pa bova kmalu

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:28:50)

Ja, Margareta, s sabo ga imam v službi... :)-:)-:)-

tejč -> Nočna debata... (6.8.2005 0:29:08)

;), ni panike, Margareta. Naša je tud lušna okrogla, saj vidiš.

Kerensa, do kdaj maš šiht?

wawa, prav je, naj žura malo.:bravo:

wawa -> Nočna debata... (6.8.2005 0:29:46)

Ja ampak veš nekaj mu zamolčim - namreč to da si pišem kolikokrat on žura ko jaz ne morem in bom imela potem toliko plusov jaz za naprej, ko bo on otroka pazil:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- samo mu tega še nisem povedala:)-:)-

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:29:48)

Tejč, do 6-ih zjutraj sem tukaj...

nikitta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:29:50)

Ej, jaz bi tut žurala:sloncek::bravo::sloncek:....Živjo, klepetulje!

Margareta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:29:55)

Včasih prav pogrešam vzdušje, ko smo šle sodelavke po službi na pijačo:)-
pa dve pijači, tri, pet

prav lušno je blo. Zdaj je pa tudi lušno s tamalim, samo včasih pa res pogrešam kaj takega

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:30:19)

Dobro jutro, nikitta! :bravo::bravo::bravo:

tejč -> Nočna debata... (6.8.2005 0:30:49)

Nazadnje žurala? V porodni 6.5.! HIHI, dokler ni blo tistih nekaj ortohudih popadkov...

Ne, prejšnji petek za možev rojstni dan.

Margareta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:32:29)

Jaz sem pa prejšnjo soboto povabila nekaj kolegov, da smo malo popili, pa debata gor pa tako - prav lušno je bilo - da so videli, da še nisem za odpad:)-

Margareta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:33:32)

V porodni je pa itak žur:( jaz sem bila od protibolečinskih injekcij tako zadeta, da niti govorit nisem mogla

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:33:34)

Ne mi rečt', punce, da zdaj, ko ste :nosecka: in mamice, ne hodite več ven? :zmeden2:

nikitta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:34:55)

skoraj sem zaspala, ko mi je mož bral iz knjige, ful dobre, a preveč pomirja:)- No, potem pa je zavekal ta najmlajši, da je lačen in evo mene po opravljeni strežbi.

Ma, ne da se mi it spat, čeprav sem zaspana. Prav rada poslušam malo tole tišino doma

tejč -> Nočna debata... (6.8.2005 0:35:09)

ni res! mi trije smo zdej več okrog kot prej! definitvno! men je cel žur!:sloncek::sloncek::sloncek:

nikitta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:36:45)

jaz si privoščim slušalke na ušesa, pa ven v temo za kake 1/2 ure in dober filing imam

Margareta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:37:00)

Moj Val je star 2 meseca in pol, in prav zunaj, da bi šla zvečer ven - nisem šla. Priznam.

Grem na kakšno pijačo ali dve z možem. S kolegicam pa še nisem šla.

Enkrat sva bili s taščo zunaj (en mesec po porodu), ampak potem sem morala dojit

wawa -> Nočna debata... (6.8.2005 0:38:00)

Seveda hodimo vn tudi sedaj ko smo :nosecka:, samo meni pa nekako ne paše več kot do ene enih ali pol noči, mogoče tudi zato ker čez teden full delam v službi in sem potem zmatrana:zmeden::zmeden::zmeden:

Pa še veš kaj je, če je ful pijanska družba kot je bila na tem žuru danes, se ti začne zdet brezveze če nič ne piješ!

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:38:52)

Ja, zdaj, ko sem :nosecka:, tudi jaz nisem šla v nobeno diskoteko ali kaj podobnega, ampak kavicam z družbo, obiskom in podobnemu se nisem pa nikdar odpovedala, niti takrat ne, ko je bil Jan še čisto majhen.

tejč -> Nočna debata... (6.8.2005 0:39:21)

ej, punce, ne mi zamert, ampak naša deklica je zaspal in jo grem na tiho ruknit v posteljco, pol pa pod tuš. upam, da bo dons spala vse do jutra, ker bi si res rada spočila.
jutri naš čaka Interspar-fasngo nabavt in najbrž kak Arboretum al pa kej drucga, pojma nimam.
Imejte se skrajno fajn.
Se oglasim, pa se zmenmo za kak žur ob priliki.
Sicer pa sem že razmišljala, če bi sklicali eno vseslovensko srečanje RR, ne vem, še kje. IMate kako idejo??
:zaspan:

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:40:25)

Alkoholu sem se zaradi :nosecka: tudi jaz odpovedala, edino nekaj požirkov Bandidos Ice sem zadnjič naredila - prav dober je!
Znam sicer žurirati brez alkohola, ni problema, ampak je pa vseeno boljši feeling z nekaj jagodnimi vodkami v riti. Priznam, pa tudi če me kamenjate...

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:41:18)

Lahko noč, tejč! 9nebesa

Margareta -> Nočna debata... (6.8.2005 0:42:31)

Ja Kerensa, jaz tudi, ko pomislim na žur, pomislim tudi na pivo:)-

pa kašen ples

wawa -> Nočna debata... (6.8.2005 0:42:45)

No pa saj sem vedela da nisem edina....glede jagodne votke mislim:)-:)-:)-:)-

Ne pa saj je fino kavica, ali pa kak čvek pa žurček do pol noči, samo takole noseča pa tudi mwni ni za v kako diskoteko....

Jaz grem pa jurti na izlet do izvira Soče pa potem v zadnjo trento.....upam da bo kaj vremena

Anonimen -> Nočna debata... (6.8.2005 0:43:03)

Ples pa mora biti, seveda... Pa tudi, če je bolj podoben skakanju... Važen je namen! :)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>