Pod tušem-kako? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Marogica -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:05:45)

Prosila bi vas za nasvet. Smo se preselili in kljub 2 kopalnicama nimamo bane (na to nismo mislili). SEdaj imam problem, kako tuširati mojega skoraj 8-mesečnika?
Prej sem ga lahko še v banjici kopala, na morju sem ga stuširala pod tušem in je užival.
Mi lahko poveste, kako to ve delate? Imate kakšen poseben "sistem"?
p.s Moj pobič že sedi, vendar še ni stabilen.
Hvala za vaše odgovore
lp

Gina -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:11:34)

Jaz ga kopam v plastični banjici, taki bolj globoki, katera sicer služi za perilo nesti na balkon sušit. Včasih ga kopam v še manjši taki banjici, v kateri se pa počuti zelo varno, ker se ne more prekucnit. Probaj.:):):)

Nataša R. -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:11:44)

Midva se tudi tuširava pod tušem. Ko je bil manjši sem ga rahlo dražala zraven in je šlo saj bo z vsakm umivanjem boljše. Prej si vse pripravi potem pa vešelo na čofotanje.

Žan Luka -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:13:00)

Marogica živijo!
Pri nas to izgleda tako, da od takrat, ko je Žan luka začel sedeti in močno špricati v banjici sem ga dala v tuš. Vanj sem nalila malo vode, ga posedla in ga normalno stuširala. To počnemo še danes na isti način, res pa je da se naše dete sploh ne boji vode!
Veliko vodnih užitkov v tuš kabini!
LP:sloncek:

Marogica -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:21:04)

Pri meni je problem, da se tuš kabine ne da zamašiti, ker ni narejen klasični odtok. Do sedaj sem se vsedla z njim v tuš in ga posadila oz naslonila na eno nogo, ga z eno roko podpirla, z drugo umivala, pa držala tuš, pa milila... ne morem se navadit. Pa vse to še ne bi bil problem. PRoblem nastane, ko končava. Kdaj njega obrisat, pa sama sem mokra...
KAj se tudi ve spravite v tuš?

bskrle -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:28:01)

Tako kot Gina.

niki5 -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:29:23)

Mi smo imeli tudi tako tuš kabino, da se ni dalo zamašiti pa sem kar krpo noter stlačila, in natočila vodo in je nekaj časa zdržalo.

piščanc -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 22:58:09)

kot Gina - plastična kad, ki jo lahko postaviš bilo kam

HuAnita -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 23:03:30)

Jaz pa sem 'podedovala' en tak nastavek, ki se pričvrsti na kad ali v kabino za tuš, in nastane stolček. Pa ni fliper ali kako že... Sem pa to dobila s Hrvaške. Je ful praktično, tudi če greš recimo na dopust in tam ni banje...

Anonimen -> Pod tušem-kako? (5.8.2005 23:10:18)

Fliper, idealna stvar. Mi smo ful zadovoljni. Si lahko ogledaš v mojem zadnjem albumu, kako je fajn. Pa ga postaviš kar v kabino ali pa nabaviš taki škaf, kot ga imamo mi, pa noter daš fliperja.

Marogica -> Pod tušem-kako? (6.8.2005 7:38:05)

Punce, hvala za vse predloge.

babylove -> Pod tušem-kako? (6.8.2005 10:26:37)

Jaz sem na dopustu naredila tako: v kabino sem položila brisačo, da ni drselo, potem pa malega noter položila in stuširala. Mu je bila cev od tuša hudo zanimiva, kar igral se je.

urskas -> Pod tušem-kako? (6.8.2005 12:34:14)

jaz sem pa na morju v tuš kabino položila mini bazenček za napihnit in smo ful uživali za malo denarja in truda.

LP

Stran: [1]