Hope2 -> RE: Katere stekleničke kupiti? (9.12.2010 7:23:09)
|
Vnaprej nismo kupili nič. Če dojenje ne bi steklo, bi že mož kupil, ko sva bila v porodnišnici. Šele pri 3,5 mesecih smo nabavili flaško in sicer avent. MAM flaško sem tudi kupila, pa smo jo takoj vstran vrgli, saj meni ta flaška predstavlja največje kompliciranje. Zakaj bi sploh rabil, da se dno odpre[sm=zmeden.gif], preveč dela s sestavljanjem, razstavljanjem, pomivanjem . O gumi spodaj pa sem brez besed. V eno flaško si je nečak not naredil kakav, pa sem videla kako sranje ostane, nikoli več ne zapereš, vse se zagrize v gumo. Flaška naj bo čim bolj simple. To da nekdo ima manj krčev, mogoče, našemu tudi mam flaška ni pomagala, je bilo isto s krči. Poleg tega imajo tudi aventove, tomee tippi.... princip izhoda zraka, da ga dete ne požira. Imeli smo tudi nuk-ovo stekleno. Nekak mi steklo ni potegnilo. Na koncu (po 1 letu) pa smo imeli mullerjeve, ta najcenejše, 3 flaške so cenejše, kot vse prej naštete. Takrat več ne kompliciraš[sm=smiley36.gif] Največje vprašanje je nasploh, če bo dete sploh sprejelo flaško in katero?
|
|
|
|