trgovina Popek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tanjusi -> trgovina Popek (5.12.2010 14:56:17)

Ne vem če se lahko o tem pogovarjamo, da ni slučajno reklama ,ampak me zanima če je katera kaj kupovala, kako je bila zadovoljna in kako dolgo traja da dobiš po pošti, jaz sem nekaj naročila pa upam da bo ok...

kajajaka -> RE: trgovina Popek (5.12.2010 15:42:09)

V Popku sem kupila nosečniške kavbojke in sem bila zelo zadovoljna z njimi.
Nisem pa naročala po pošti... tako, da ne vem kako je z dostavo.

ninkica -> RE: trgovina Popek (5.12.2010 15:55:52)

jaz imam majčko iz popka.Pa nisem ne vem kako z njo zadovljna,kokr je bla draga.
Sem bila pa prav v trgovini

enkratna -> RE: trgovina Popek (5.12.2010 18:55:58)

Jaz imam 3/4 nosečniških zadev njihovih, in sem zelo zadovoljna (sploh s hlačnimi modeli).

Anonimen -> RE: trgovina Popek (5.12.2010 19:56:53)

V trgovini sem bila samo enkrat. Vonj v trgovini mi je bil neznosen in obleke plastične na otip. Sploh mi ni bilo všeč.

mayci -> RE: trgovina Popek (7.12.2010 11:49:04)

Jaz sem pri njih kupovala v prvi nosečnosti, pred petimi leti. Oblačila so lepa in dobre kvalitete, so pa cene zelo zasoljene...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

pasijonka -> RE: trgovina Popek (7.12.2010 14:33:47)

Iz Popka imam krasno tuniko, majčko Pridem ..., spodnje hlačke in zimski plašček (volna), ki je super topel. Zagotovo bi imela več, pa je bila žal zadnja trgovina, ki sem jo obiskala, in sem precej stvari nabavila že prej. Kar se mene tiče, imajo krasne stvari, o plastiki ni nobenega govora! Bombaž, volna, celo svila. Sama sem cedila sline nad oblekicami in se kljub dvema v avtu komaj zadržala, da nisem kupila še tretje:) Trgovinica je luštna, cene res niso nizke, vendar vse stvari skrajšajo, zožijo, naredijo po meri - za isto ceno.

darchy82 -> RE: trgovina Popek (8.12.2010 12:03:44)

Jst sem v Popku kupila nosečniške kavbojke,  poletne hlače, tuniko in srajco pa sem tudi zelo zadovoljna z njimi. Cene sicer niso nizke, so pa primerljive s cenami v ostalih trgovinah za nosečnice. Tud meni so materiali všeč in sem veliko večino nosečniških oblek kar pri njih vzela. Sem se pa oglasila osebno pri njih pa tudi prodajalka je bila zelo prijazna.

tanjusi -> RE: trgovina Popek (8.12.2010 12:49:31)

No jaz sem dobila modrček za dojenje po pošti , pa medenični pas...Zdaj pa modrček je trenutno še malo velik, ampak verjamem da bo čez tri mesece ko ga bom rabli prav, medenični pas je pa ok, moti pa me da ni nobenih navodil v slovenščini, oz. kake deklaracije zraven..

Stran: [1]