Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (5.8.2005 21:02:41)

Zanima me če ima katera tisto revijo Jana, kjer so izbrane slike malčkov noter in sicer od meseca junija? Zanima me če je bila naša slikca objavljena, ker je danes ko nas ni bilo doma prišel k staršem od moža en moški in smo dobil eno vstopnico za ogled lutkovne predstave. zdej v natečaju pa piše da dobi dve, pa neki je o gardalandu bluzil. Skratka zanima me če mi lahko kater prebere iz junijske jane, kateri so bili izbrani, katere slike so bile izbrane? In če so avtorji dobili dve vstopnici? Men ni skratka nič jasno:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

kofetek2010 -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (5.8.2005 21:07:00)

žal jih ne šparam, za kakšna 2 al pa 3 tedne nazaj bi se mogoče našlo, ampak junij :zmeden2:

žal :)

puncica -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (5.8.2005 21:09:19)

Ma šit no res mi nič ni jasn, ena vstopnica, pa o gardalandu neki govoro pa o tolažilni nagradi, nič pa ne piše o tem v njihovem natečaju. Tu mač no. Pa šele zdej prnese. Jst pa glih tiste Jane nisem vidla:((:((:((

puncica -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (5.8.2005 21:23:14)

Ne ne pomaga sem že iskala tam, pa imajo samo od maja, junija pa ne pa julija:((:((:(( Vseeno hvala

clea -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (5.8.2005 21:27:05)

Kaj pa če pokličeš na uredništvo Jane?

jazz -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (5.8.2005 21:56:27)

Lahko preveriš v kakšni večji matični knjižnici- ne vem sicer od kod si! Tam to skrbno hranjujejo!

puncica -> Revija Jana - slike izbrane v JUNIJU? (6.8.2005 10:01:35)

HVala punce bomo verjetn preverl v knjižnici, pa tud na jano klical. Dobra ideja sama se še spomnla nisem:zmeden2: Sem pa pisala na Slovenico, na njihov mail natečaj

Stran: [1]