pelin
|
Ne sj svojih ne mislim zavračat. Itak vsi komi čakajo, sploh k je pdp že mim user posted image Ampak npr tut tašča prav da ne bo pršla - dela kot vzgojiteljica in pravi da se ji ne zdi pametno user posted image Jst sicer pravim kokr češ, mislim si pa wtf a si ne želiš čimprej videt svoje prve vnukinje?!?! Glede ostalih obiskov se bom tudi sama odločala jasno pač glede na počutje. IZVIRNO SPOROČILO: *mačka* Iz tegale sklepam, da boš rodila prvič in si še ne predstavljaš verjetno kako je fino , če imaš sosedo, ki ima okrog svoje postle kakšnih 10 glasnih in evforičnih obiskovalcev, ki nehote budijo tvojega škrata in vse ostale v sobi, poleg tega pa tudi sam nimaš nobenega pravega miru. Če bi bila pa takšna skupina celo okrog moje postle, pa kar pobegnem.Drugi ali tretji dan je po moje itak najbolj bedno, ko se ti pojavlja mleko pa te bolijo erbegi , pa šivi se radi razbolijo...pa hormone imaš čisto na Hej slovani (sama sem se kar brezveze cmerila )...hja, dobro da je že vse za mano ..hi, hi...No tko je bilo pri meni, pa pri večini mojih kolegic tudi....Zato sem jaz za obiske le najožjih družinskih članov ( partner, otroci in dedki ter babice), ostali bodo pa že zdržal tistih nekaj dni. V dobi računalnikov in telefonov, ko se da lepo posredovat slikce itd...pa res po moje ne rabi hoditi v porodnišnico cel vesoljni svet žlahte...No, to je moje mnenje... Drugače...pa se strinjam s tvojo taščo....zaposleni v vrtcih smo takšni prenašalci bolezni, da se ne da povedat...jaz ponavadi ne zbolim kar tako, ker sem že čisto prekužena, domov pa veselo nosim razne virozice...Prav zaradi tega nikoli ne hodim firbcat v porodnišnico, temveč se z mamicami slišimo preko telefona, pošljem telegramček, ali pa počvekamo po fejsu, če je to mogoče. Na obisk jo mahnem , ko se nova družinica lepo aklimatizira...Tudi men in mojim je to najbolj ustrezalo... Sicer pa saj poznaš tistega o hlačah...eni imajo radi dolge, eni kratke, eni pa so najraje brez ...
|