|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolce gusto aparat
4.12.2010 18:12:27   
jajula
a mogoče katera ve, če ga imajo kje v akciji oz. kje je najceneje? (v sloveniji).

hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dolce gusto aparat
4.12.2010 18:18:02   
Felicita
včasih ga ma mercator, ampak kokr vem - trenutno ne. drugač pa, ko sva ga midva iskala so ble cene povsod enake. tko, skor do centa. tko da pomoje jih narekuje uvoznik/proizvajalec. lahk pa še mal poiščeš al pa iz tujine naročit.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2010 18:23:55   
DanijelaNeli
Jaz ga bi tudi imela...
Sem gledala in opazla,da so povsod iste cene.

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2010 18:30:42   
jajula
spomnim se da so ga imeli lani decembra v bigbangu znižanega, zdaj pa čakam, sam bi ga takoooojuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2010 18:33:05   
Sacherca
http://search.eim.ebay.eu/index.en-US.html/?kw=dolce+gusto&el=77&ect=&eb=Search

http://shop.ebay.ca/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=nescafe+dolce+gusto&_sacat=See-All-Categories

http://shop.ebay.it/?_nkw=dolce%20gusto&_nd1=See-All-Categories

Kaksne so pa cene pri nas?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2010 18:35:01   
jajula
povsod so enake, in sicer
http://www.bigbang.si/rezultati-iskanja

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2010 18:36:01   
Felicita
evo, v bigbangu je circolo v srebrno-rjavi kombinaciji znižan s 150 na 130, če ti kej pomaga user posted image

kaj pa če bi tega, tanovega, k je sam 90€? ti je premajhen?

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2010 19:06:08   
jajula
ja, sej verjetno se bom za tega malega odločila, že zaradi prostora, samo k vem da ponavadi decembra vsi dajejo neke popuste, pa se mi zdi da ga bom kupla in čez dva dni se bo začela akcija (to me pa zna znerviratuser posted image .

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2010 12:34:39   
tajtaja
Najbolj te bo znerviralo, ko boš ugotovila, kako draga je ta kava. 16 kavic za 4,99 ni glih poceni.
Če pa delaš kapučino ali ostale zadeve, kjer daš po dve kapsuli, pa daš za 8 napitkov 4,99€.
Mene te cene res jezijo....pa vseeno ne tolko, da bi se ji odpovedala. Ker, čez komot ga niuser posted image .Kakorkoli obračaš, kava je res dobra in v hipu gotova. To ma pa tudi svojo ceno.
Čepravuser posted image ....mal cenejša pa bi le lahko bilauser posted image user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2010 18:09:09   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Najbolj te bo znerviralo, ko boš ugotovila, kako draga je ta kava. 16 kavic za 4,99 ni glih poceni.
Če pa delaš kapučino ali ostale zadeve, kjer daš po dve kapsuli, pa daš za 8 napitkov 4,99€.
Mene te cene res jezijo....pa vseeno ne tolko, da bi se ji odpovedala. Ker, čez komot ga niuser posted image .Kakorkoli obračaš, kava je res dobra in v hipu gotova. To ma pa tudi svojo ceno.
Čepravuser posted image ....mal cenejša pa bi le lahko bilauser posted image user posted image .

men se 31 oz. 62 centov za kavo pa spet ne zdi tok zlo velik. proti turški ja, ampak na skodelico pa sploh ne, glede na to da sm ravno dans pila kapučino za 1,4€ v lokalu (in ne, nimajo tok več dela s tisto kavo kot jo mam jest z dolce gusto kapsulo user posted image )

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2010 10:03:54   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

a mogoče katera ve, če ga imajo kje v akciji oz. kje je najceneje? (v sloveniji).

hvalauser posted image

še danes v sparu -25% user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2010 10:05:07   
benika
Drug teden v leclercu bo mislim da 68€.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2010 22:48:02   
zvezdica_1
v mediamarktu- (seiersberg, in tudi drugje po AUT) imate tist ovalen aparat za 100€

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2011 10:42:18   
mido
Hej, na FB http://www.facebook.com/pages/Nescafe-Dolce-Gusto/282054160582 majo update akcij glede aparatov, da ne bo nerviranja user posted image

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2011 21:41:39   
sanelaa
Svetoven aparat.........ga imamo in smo ultra zadovoljni, kavica je super, kapsule pa tako tako.........jaz kupim kar kapsule za dolgo kavo, mleko ali smetano pa sama dodam. Kapsule za belo kavo imam ponavadi za obiske, poleti pa laufa ledena kava. Skrtaka, super je.

(odgovor članu mido)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.