sunnybee78 -> Sleepy wrap (4.12.2010 12:45:54)
|
Doma imam punčko, staro 3 mesece in sleepy wrap. Ker ne mara vozička -se v njem joka, razmišljam, da bi jo lahko zunaj nosila v sleepy-ju. Zanima me, če se vaši dojenčki radi nosijo v sleepyju? Jaz sem svojo poskušala dati v pokončni položaj - je bila pri miru 5 minut, potem je začela sitnariti in jokati, očitno ji ni pasal. Nato sem poskušala še položaj lupinice -hammock hold, je mogoče nekaj časa mir, potem spet začne sitnarit. Sem veliko prebrala o sleepyju in da dojenčki uživajo v nošenju, pa zaspijo, moja punčka noče. Ne vem, kaj delam narobe (mimogrede, na rokah se zelo rada nosi, tudi zaspi), a ji ne paše položaj, ali pa je sleepy pretesno zavezan, da ji je neudobno... Ker je vedno težja, jo zelo težko nosim po rokah ves dan (spi čez dan maksimalno pol urce skupaj, če je sreča, drugače le 10 minut ali še manj), poleg tega ves dan ničesar ne naredim po hiši, oziroma včasih še na wc ne morem... Prosila bi mamice, ki sleepy uporabljajo za kakšen nasvet oziroma ali so imele prav tako začetne težave pri uporabi in so s časom minile. Najlepša hvala že vnaprej za vsak nasvet in pomoč!
|
|
|
|