ingr -> RE: priprava na CR (31.12.2010 16:38:03)
|
živio punce jaz sem drugič noseča in ,ker sem imela prvič carski rez mi je ginekologinja rekla,da imam možnosti ga imeti tudi drugič.... prvič je bilo zame čist vredu...bilo je na božič pet let nazaj, po kosilu mi je odtekla voda in se napotila z mojim v pporodnišnico in ker sem itak že prej vedela ,da bom imela carski rez saj sem imela medenično vstavo in bi se morala po božiču iti naročit a me je malček prehitel..skratka prišla v bolnico,me pregledali in dobila pižamco in uro kdaj naj bi imela carski rez,ker sem se ravno najedla ti ga ne morejo narediti takoj,če le ni popadkov...tako so mi rekla da dobrih osem,devet ur ,skratka ob devetih zvečer sem šla v opracijsko in tam so me pripravili in se z menoj pogovarjali,da me ne bi bilo preveč strah in potem je vse šlo kr hitro,so me pripravili in kmalu zaspala in to je to ..po petnajstih minutkah so ga atiju nesli pokazat,meni pa po eni uri ko so me pošili in ,ko so me zbudili... ko sem prišla k sebi mi je bilo le slabo in zelo žejna sem bila,drugače sem pa tisto noč ostala na intenzivni ,in zjutraj ob petih so me peljali med druge mamice,ki so imele dojenčke ob sebi in tudi mojega so mi takoj pripeljale...tisti dan sem še rabila mal pomoči od sester a tretji dan sem jaz že vse sama lahko porihtala mojega sinka in tudi sama sem že lahko delala skoraj vse....meni je bilo cr čist vredu...tako ,da ne vem če se ne bi kr odločila,še za enkrat ,ker že imam to možnost... pa zdaj pričakujem punčko in sem v 31 tednu in je že tud medenična ..če se ne bo kaj obrnila....kakorkoli,ven bo že prišla....
|
|
|
|