Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 19.7.2011 12:46:00
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maychi A bi lahko še jaz dobila vabilo? Prosim! ZS z emailom
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 19.7.2011 14:26:19
|
|
|
|
mateyka
|
ja, punce, če bi katera rada povabilo, ZS meni al pa Maat pošljite, s svojim email naslovom, in boste povabljene
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 27.7.2011 7:09:30
|
|
|
|
Tutan
|
Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :)
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 27.7.2011 8:01:33
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :) Tutan, to ni primerljivo, to niso a la Art al pa Mustang - to so kar orenk kurbiš look
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2011 8:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 27.7.2011 10:14:42
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :) Tutan, to ni primerljivo, to niso a la Art al pa Mustang - to so kar orenk kurbiš look Že od prej imam njihove platforme, pa niso kurbiš Danes sem pa naročila modre z odprtim prstom be bold (in upam, da so toliko udobne, kot njihove platforme), pa no, men niso kurbiš Recimo mi je letos kar nekaj čevljev tudi od CKja preveč ''kurbiš'' :)
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 12.8.2011 16:45:50
|
|
|
|
super mum
|
arezzo lady rebbel (črni) prejela, odprla, zmagala! (pa še hitro so prispele)
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 1.9.2011 15:24:17
|
|
|
|
moonflover
|
živijo, ali katera ve morda, ali so izdelki na spletni strani še znižani? nikjer namreč ne piše več znižanja?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?