Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 19.7.2011 12:46:00
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maychi A bi lahko še jaz dobila vabilo? Prosim! ZS z emailom
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 19.7.2011 14:26:19
|
|
|
|
mateyka
|
ja, punce, če bi katera rada povabilo, ZS meni al pa Maat pošljite, s svojim email naslovom, in boste povabljene
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 27.7.2011 7:09:30
|
|
|
|
Tutan
|
Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :)
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 27.7.2011 8:01:33
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :) Tutan, to ni primerljivo, to niso a la Art al pa Mustang - to so kar orenk kurbiš look
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2011 8:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 27.7.2011 10:14:42
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :) Tutan, to ni primerljivo, to niso a la Art al pa Mustang - to so kar orenk kurbiš look Že od prej imam njihove platforme, pa niso kurbiš Danes sem pa naročila modre z odprtim prstom be bold (in upam, da so toliko udobne, kot njihove platforme), pa no, men niso kurbiš Recimo mi je letos kar nekaj čevljev tudi od CKja preveč ''kurbiš'' :)
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 12.8.2011 16:45:50
|
|
|
|
super mum
|
arezzo lady rebbel (črni) prejela, odprla, zmagala! (pa še hitro so prispele)
|
|
|
|
RE: Victoria''s Secret na Fashion days 1.9.2011 15:24:17
|
|
|
|
moonflover
|
živijo, ali katera ve morda, ali so izdelki na spletni strani še znižani? nikjer namreč ne piše več znižanja?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.