RE: Victoria''s Secret na Fashion days (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Maat -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (19.7.2011 12:46:00)

IZVIRNO SPOROČILO: maychi

A bi lahko še jaz dobila vabilo?
Prosim!

ZS z emailom [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (19.7.2011 14:26:19)

ja, punce, če bi katera rada povabilo, ZS meni al pa Maat pošljite, s svojim email naslovom, in boste povabljene [sm=smiley1.gif]

Tutan -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (27.7.2011 7:09:30)

Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :)

mateyka -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (27.7.2011 8:01:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan
Punce, danes v Fashion Daysu čevlji 1to3 - če potrebuje katera lepe (pa noro fajne za nosit) čevlje (heels kakopak) - jih priporočam :)

Tutan, to ni primerljivo, to niso a la Art al pa Mustang - to so kar orenk kurbiš look [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.7.2011 8:47:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tutan -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (27.7.2011 10:14:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Tutan, to ni primerljivo, to niso a la Art al pa Mustang - to so kar orenk kurbiš look [sm=smiley36.gif]

Že od prej imam njihove platforme, pa niso kurbiš [sm=zmeden.gif] Danes sem pa naročila modre z odprtim prstom be bold (in upam, da so toliko udobne, kot njihove platforme), pa no, men niso kurbiš [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] Recimo mi je letos kar nekaj čevljev tudi od CKja preveč ''kurbiš'' :)

super mum -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (12.8.2011 16:45:50)

arezzo lady rebbel (črni)

prejela, odprla, zmagala!

(pa še hitro so prispele)

[sm=bravo.gif]

moonflover -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (1.9.2011 15:24:17)

živijo,

ali katera ve morda, ali so izdelki na spletni strani še znižani? nikjer namreč ne piše več znižanja?

super mum -> RE: Victoria''s Secret na Fashion days (7.10.2011 12:24:59)

sem ji nedavno nazaj poklicala glede enega paketa, in sem jih še to vprašala pa so mi povedali, da zaenkrat ne smejo objavljati popustov, so pa vsi izdelki še vedno znižani (saj je to princip njihove trgovine). sem potem malce primerjala takratne izdelke, in je res, so ceneje kot v trgovinah

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]