|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprasanje za Tio74 glede EA
5.8.2005 18:05:49   
bonna
Tia74, imam eno vprasanje za tebe, ce bos utegnila. Na temi avgustovke si rekla, da so te v Ljubljani v porodni sobi vprasali ce zelis EA in ti dali neke paprije. Nam so v soli za starse (za Lj porodnisnico) rekli, da ce slucajno zelis imet EA, da moras vsaj do 36t poklicat, da se pogovoris z anastezistom. Si se ti s kom kaj dogovarjala, ali so te vprasali kar tako? Kdaj si pa bila v porodni? Nekatere namrec govorijo, da je baje EA v Lj. mozno dobit samo cez dan.

Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.8.2005 19:11:53   
Tiamo
Hy,

sem si vzela čas, ker moja Demi spi ko top, ko se naje...žal po flaški, vendar moje mleko.

Jaz sem tudi vedela, da moraš v Lj do 36 tedna poklicati in se dogoriti. Vendar, sem ležala v porodni in čakala, da se odprem, sem babco vprašala o tej možnosti in je rekla, da ni problema. Šla po informativne liste, da sem si prebrala o EA in mi rekla, da če se odločim, bo poiskala anastezista. Ležala sem pa od cca 5:00 zjutraj, pa do 12:47, ko sem rodila..je bilo torej že jutro. Z nobenim se prej nisem dogovarjala! Mogoče je tudi od babce odvisno, kok se ji da....

Upam, da sem ti pomagala..

(odgovor članu bonna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2005 20:53:38   
bonna
Tia74, najlepsa hvala za odgovor. Uzivajta z Demi :kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu bonna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?