j6 -> RE: lulanje ponoči (2.12.2010 18:21:11)
|
Moja je stara zdaj 8 let in je zdaj 2 meseca čisto suha. Govorim seveda o nočnem lulanju. Do 6 leta je lulala prav vsako noč, za na tabor v prvem r. je vzela s seboj pleničko hlačke, in jihpokazala skoraj vsemu razredu, je bila frajerka. No jaz tudi nisem hotela tablet, kersem si prebrala stranske učinke, pa še pomaga ne vsem. Sva šle k bioenergetiku in je bila dva meseca totalno suha nato pa prav vsako noč. Nato sva počakale še eno leto , šle ponovno k bioenergetiku, in ni bilo kaj dosti boljše, suha 1m , nato pa kot da bi odrezal se eno noč ni polulala in od takrat dalje je siha prav vsako noč, zdaj že 2m.To je pa za nas že velik uspeh. Jaz mislim da ko je otrok zrel, sevada če se izključi kakšno nepravilnost, pač neha lulat. Nekateri zdravniki celo pravijo, da lahko do sedmega leta lula ponoči, pa ni nič narobe. Mislim da ji lahko daš še nekaj časa, s tabletami pa lahko po mejem počakaš. Zdaj imajo itak za vse tablete, mi je rakla P , da če se mi zdi moja tamala prevelika, da imajo tablete za ustavitev rasti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mislim da ne znamo nič več počakati in hočemo vse takoj in zdaj dolgoročne posledice pa nas ne zanimajo. P a srečno.
|
|
|
|