ribica. -> črpalka za mleko (5.8.2005 22:16:32)
|
Jaz bi jo raje kupila prej. Po moji izkušnji, ko sem bila v nedeljo odpuščena iz porodnišnice in so mi joške skoraj popokale od mleka, pa sploh. Bilo je res zelo boleče, saj sem imela čist trde. Črpalke nisem imela. Komaj sem čakala naslednjega jutra, da sem jo dobila. Na roko si nisem mogla nič iztisnit, pa sem se trudila. Pa tudi kar se mastitisa tiče, nikol ne veš, kdaj se ti bo kje kaj zamašilo, saj se to ponavadi lahko zgodi zelo hitro in je treba hitro ukrepat, preden je prepozno. Meni se je v roku ene ure nardila bula in sem ci na črpalko črpala ven, preden bi se mi še bolj zamašilo. Enkrat sem fasala mastitis, večkrat pa sem si s pomočjo črpalke sama sprostila mlečne žleze, da mi je mleko teklo. Ne vem kako bi brez črpalke. PO moje je bolje dat prej neki dnarja, ko veš da si lahko prišparaš težave z dojenjem. Drugače sem tudi sama pristaš tega da se ni treba zaletavat z nakupi vseh pripomočkov, amapak črpalka ne spada sem. Sploh nočem karkoli čez koga govorit, ki ti je svetoval drugače, ampak sklepam, da se tistim puncam ni pripetilo, da bi jo naenkrat ful rabile. Verjem, včasih je res sila.
|
|
|
|