Alo.. dejmo se lotit :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

blaža -> Alo.. dejmo se lotit :) (1.12.2010 19:12:08)

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

to ni reklama, mi je pa sestra poslala in mi je všeč, zato delim z vami tele novoletne recepte. Sedaj pa veselo na delo.[sm=bravo.gif]

Freya88 -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (1.12.2010 19:37:23)

Mmmm... vsaj 5 od teh receptov, bo v prihodnje vsekakor na moji mizi...:)

Hvala za recepte:)

blaža -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (1.12.2010 19:39:06)

Me veseli, da so še komu všeč.[sm=smiley1.gif]

Felicita -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (1.12.2010 19:40:49)

tut jest sem jih po mailu dobila, že gledam datume kdaj se bo kej peklo/delalo.

blaža -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (1.12.2010 19:43:29)

jazjih moram še dobro preštudirat, ker mam tolko receptov, pa še ne vem kaj bom pekla. Moram malo menjat od lani. lani sem pekla medenjakove hišice, za vsa darila, pa še za nas 7 rund, ki so bli tako dobri.[sm=smiley36.gif]

poleg ostalega seveda.[sm=smiley36.gif]

Letos moram pa plan narest. No potica je vedno makova in orehova, pa še za starše moram spečt, ki mama se je ne loti, pol pa še ene par vrst.

Mam celo turo, začnem kmalu. Najprej kar dlje zdrži in nato postopoma kar se pokvari,... Ajaj pa vetrce vedno spečem.[sm=smiley1.gif]

pelin -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (1.12.2010 20:18:58)

uau...tole pa vse ful dober izgleda...definitivno bomo še kaj sprobal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

sanelaa -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (3.12.2010 11:56:25)

Jaz sem že pekla kekse........te prve, čokoladne s slivami...................namesto sliv sem sicer dala kokos in lahko povem da so odlični. Za čokoholike. Jaz bom verjetno te piškote pekla tudi za darilca. 

jeannetka -> RE: Alo.. dejmo se lotit :) (4.12.2010 22:28:16)

Tudi jaz bi rada začela prej peči, ker bom imela za praznike polno hišo in ne bo časa, ampak ne vem kateri keksi ostanejo dlje časa in kaj se prej pokvari. Imate kak nasvet kako vedeti kdaj kaj peči?

Stran: [1]