nelky -> Kam h ginekologu? (5.8.2005 15:34:11)
|
Še nikoli nisem bila ginekološko pregledana, pa bi šla rada čimprej, ker z možem že načrtujeva otročka in se mi zdi pametno, da bi šla še pred zanositvijo. Lahko me razumete, da je prvič zeloooo zoprno :zmeden2:, zato nujno potrebujem eno prijazno, nežno in razumevajočo ginekologinjo, ki je dobra strokovnjakinja, pa še vredna zaupanja. Ena prijateljica mi je povedala, da je izvedela podatke o eni drugi od njune skupne ginekologinje. :grrr: Take nezaslišane neetičnosti res ne bi rada doživela! Slišala sem, da je dobra dr. Mojca Demšar-Zadnik iz ZD Šiška, pa sem se hotela danes naročiti, a me je sestra odslovila, češ da nisem s tega konca Šiške in naj grem v svoj ZD. Ko sem vztrajala, da sem iz Šiške in naj mi pove, če sploh obstaja kaka možnost priti tja na prvi pregled, mi je rekla naj poskusim spet septembra, a da mi nič ne more obljubiti... No, še dobro, da imamo RR, pa se obračam na vas, da mi katera glede na situacijo svetuje še kako dobro zdravnico in kako priti k njej, če ni ravno iz ZD v mojem kraju bivanja? Hvala za nasvete in vsem čimmanj zapletov z našim zdravstvenim sistemom želim! ;) Nelky
|
|
|
|