katy83 -> RE: Mariborčanke 16. del (1.12.2010 13:30:58)
|
dan, dan, dan Naspala sva se (pa ne do zdaj da ne bo kake pomote), verjamem, da se mi bo še kolcalo po teh časih. Moj pravi, kaj boš zdaj spala, boš spala v penziji. aja, to že na 16.ko pišem? Bravoooooooooooo!!! Ste nekaj hvalile atije - no jaz moram mojega tudi, ker je caaaaaaar!!! Itak ima fore včasih, ampak pomaga pa mi full. Pa ne samo pri T, ampak tudi s pucanjem. Resnično zlati ati. Za ženit. Sami, nič bat, če bo lepo vreme, bomo lahko zunaj in je placa dovolj, pa tudi če se še kakšna mariborčanka pojavi. Parcela je tak velika, da bodo imeli otročeki kaj za delat, me pa bomo v miru kafe pile. kahlica - ja, mi že 1,5 mesec kakamo na kahlico, zjutraj. In ko imaš naš pubec dober dan in mami ni lena, se zna tudi čez dan zgodit. Smo imeli že par dnevov, ko ni nič v plenico kakal. Je pa faca, prav kot da hoče pokazat, da bi kakal (ne vedno). Postane nemiren in začne kao tišat in potem mislim, da je že pokakan, odprem plenico in n i. ga dam na kahlo in kaka. Tudi na školjko je že parkrat, ampak to ne mislim nekak uvajat, ker v jaslih dvomim da ga bodo na wc nosle. Še s kahlico ne vem kak bo. Drugače, pa bi rada poleti nekak to nadgradila. Če bo ratalo bo, če ne pa ne. Lenči,menda si ti spraševala al Rina? Nikoli ni prehitro, če otrok sam sedi. Itak vidiš, da če mu ne paše, ga ne siliš. Naš se je tudi 3 dni nekaj jokcal, pa ga pač nisva silila, 4 dan pa je ratalo in sva tak ploskala, da še danes komaj čaka to ploskanje. Majakla - plenice tudi meni ne pridejo v poštev, ker ima naš maneken 10kg.
|
|
|
|