katy83 -> RE: Mariborčanke 16. del (28.12.2010 12:40:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven. Najem stane od 350€ dalje. Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita. hja, to je vse res, res pa je tudi, da ne dobiš tako velikega kredita, če ga sploh dobiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ja, saj tak sem mislila - če je možnost, da ga dobiš, je tista varianta boljša[sm=smiley1.gif] ja, itak
|
|
|
|