majakla -> RE: Mariborčanke 16. del (24.12.2010 15:43:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla Liter Alpske sladke smetane 300 g sladkorja 600 g kokosove moke 2 vanilijeva sladkorja kokosova moka za posip (mandlji, ...) Vse zmešamo, pustimo počivati v hladilniku cca. 15 min, naredimo poljubno velike kroglice, ki jih povaljamo v kokosovi moki. Pride pa fuuuuuuul kroglic. ;o) hvala majakla ! Pa pozabila je napisat,da je masa po 15 minutah v hladilniku ravno dovolj mehka,da živčnega fašeš preden kroglice narediš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image] Najbolj idealno je,da si maso narediš en dan prej...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Jaz sem včeraj naredila maso, vse polovično, ampak sem tokrat uporabila alpsko sladko smetano in je bila takoj super, brez hladilnika, danes v hladilniku pa ista ostala - super. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
|
|
|
|