Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 15:10:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla Liter Alpske sladke smetane 300 g sladkorja 600 g kokosove moke 2 vanilijeva sladkorja kokosova moka za posip (mandlji, ...) Vse zmešamo, pustimo počivati v hladilniku cca. 15 min, naredimo poljubno velike kroglice, ki jih povaljamo v kokosovi moki. Pride pa fuuuuuuul kroglic. ;o) hvala majakla ! Pa pozabila je napisat,da je masa po 15 minutah v hladilniku ravno dovolj mehka,da živčnega fašeš preden kroglice narediš Najbolj idealno je,da si maso narediš en dan prej...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 15:24:03
|
|
|
|
sami0804
|
Majakla,lepa smrekica Naredla sem še zazpokane piškote in pomarančno-čokoladne kekse in zaprla kuhinjo do Božiča!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 15:43:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla Liter Alpske sladke smetane 300 g sladkorja 600 g kokosove moke 2 vanilijeva sladkorja kokosova moka za posip (mandlji, ...) Vse zmešamo, pustimo počivati v hladilniku cca. 15 min, naredimo poljubno velike kroglice, ki jih povaljamo v kokosovi moki. Pride pa fuuuuuuul kroglic. ;o) hvala majakla ! Pa pozabila je napisat,da je masa po 15 minutah v hladilniku ravno dovolj mehka,da živčnega fašeš preden kroglice narediš Najbolj idealno je,da si maso narediš en dan prej... Jaz sem včeraj naredila maso, vse polovično, ampak sem tokrat uporabila alpsko sladko smetano in je bila takoj super, brez hladilnika, danes v hladilniku pa ista ostala - super.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 15:45:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Majakla,lepa smrekica Naredla sem še zazpokane piškote in pomarančno-čokoladne kekse in zaprla kuhinjo do Božiča!!! Taaak dooolgo?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:01:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Majakla,lepa smrekica Naredla sem še zazpokane piškote in pomarančno-čokoladne kekse in zaprla kuhinjo do Božiča!!! Taaak dooolgo?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:03:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz sem včeraj naredila maso, vse polovično, ampak sem tokrat uporabila alpsko sladko smetano in je bila takoj super, brez hladilnika, danes v hladilniku pa ista ostala - super. Pa jaz itak nisem pravi naslov za nasvete o peki delit-če pa merim vse "od oka" Mam pa letošnje leto res neko srečo,da mi vsaka stvar,ki se je lotim uspe... Sem se odločila,da mi Božiček tudi to leto ne rabi prinest kuhinjske tehtnice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:06:50
|
|
|
|
sami0804
|
Sem si šla prej v klet po radler,pa sem si na poti po stopnicah premislila in si nalila en martini Čakam,da se tamala zbudi,da lahko gremo smrekico krasit-če se ne bom napila prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:20:23
|
|
|
|
arabela*
|
Maks...čestitke
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:22:02
|
|
|
|
sami0804
|
Vse najboljše za 3.rojstni dan tudi od mene,Maks
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:24:28
|
|
|
|
arabela*
|
nič...najedli smo se...moj še malo počiva...potem pa gremo k fotru ima rojstni dan
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 16:28:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič...najedli smo se...moj še malo počiva...potem pa gremo k fotru ima rojstni dan Uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 17:26:24
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Darila smo nabavli in celo zavili ter razvozli. Smrekica je postavljena Zdaj sem si pa privoščka kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 18:02:42
|
|
|
|
ly117
|
.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 19:12:47
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Končno iz šihta! Zaj pa 2 dni relaxa,no ju3 popoldan še bo pestro,ker praznujemo RD.Hvala vsem za čestitke v Maksovem imenu. Je pa danes ful bogi,komja govori,ima vse po ustih noter. Kava-če tse za to,da se te res 30-ga dobimo popoldan ob kakih 4-h!EP,Ginger!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 21:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
kava....mislim da bi šlo... matcar...a maks ima tudi vodenke? Bošček
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 21:10:51
|
|
|
|
arabela*
|
Mi doma......pravo praznovanje bo tak v nedeljo...te še cela familija pride...jih je full ogromno... V glavnem...dobile sta darila glavo za česanje...oz komplet za friziranje je dobila A....., M pa lego kocke, kitiko, pa še rokavice in sladkarije sta dobile... Pri nas pa bo Božiček ponoči prišel ...je trenutno stvari v kleti skril.....sem obema nakupila malo morje vsega...in bom jima vsaki posebej dala v darilno vrečo.....tak da upam da bo vredu.....za spremembo vsega nekaj...raznovrstne igrače......
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 21:13:12
|
|
|
|
arabela*
|
ly....ti si me o kitajcu spraševala? Menda nisem odgovorila... kupujem pri vseh...te hlače pa sem na Partizanski kupila
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 21:14:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Je pa danes ful bogi,komja govori,ima vse po ustih noter. Kava-če tse za to,da se te res 30-ga dobimo popoldan ob kakih 4-h!EP,Ginger! Glede kafeja pa nič ne rečem, bom videla kako mi bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 21:15:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi doma......pravo praznovanje bo tak v nedeljo...te še cela familija pride...jih je full ogromno... V glavnem...dobile sta darila glavo za česanje...oz komplet za friziranje je dobila A....., M pa lego kocke, kitiko, pa še rokavice in sladkarije sta dobile... Pri nas pa bo Božiček ponoči prišel ...je trenutno stvari v kleti skril.....sem obema nakupila malo morje vsega...in bom jima vsaki posebej dala v darilno vrečo.....tak da upam da bo vredu.....za spremembo vsega nekaj...raznovrstne igrače...... midva sva zavijala ko je L. spala in imava zdaj vse skup na balkonu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 22:38:24
|
|
|
|
Sacherca
|
Vsem vaM zelim miren in vesel božič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 24.12.2010 22:43:08
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi smo imeli skupno vecerjo ob sestih,se napokala,na koncu se tortica,tasca prinesla z ene feste za upokojitev,mjami je bilo dobro Pa malo bisheja gor...Potem pa je prisel božiček...Jaz bom danes ponosi spet božičkova dama ....Potem pa je sel v vsak stuk in pod smrekico nastavil darila...Sine dobila sintisajzer,spiderman kapico in rokavice, lego kocke in neko napravo za bale zavijat -to je bilo najbolj pomembno Jaz pa od dobila digitalni kuhinjski termometer-sem si ga zeloooo zelela in salcko na akteri je napis ZA NAJBOLJSO ŠEFICO Saj drugic,ko mi bo rekel,da komandiram mu sam salco pokazem -ce mi je sam dal priznanje naj zdaj nosi psoledice
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?