elevitka -> RE: Mariborčanke 16. del (22.12.2010 14:18:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj ne vem, sem rekla že dober dan? Whatever, DOBER DAAAN. Doma imam kuharja, Nik nonstop kuha, to ima iz vrtca, so ga punčke naučile - so malo večje in zdaj doma hodi okrog z jogurtovimi lončki in žličkami in meša, hrani medvedke, pa mamico in atija. Ko greva spat, vedno pomahava vsem igračam in svečkam (adv. venček), danes pa je pravil: PA PA, PA PA in že nekaj dni je aktualno: NE NE, NE NE. Pa vedno raje se lupčka, ko se zbudi sledi pol ure lupčkanja, ampak moram bit vedno v pripravljenosti, ker če ga prime, grize ko kuža. Tako da od mojega Božička dobi lončke in pa pupo - dojenčka. Katy: evo, novo obdobje. Saj sem ti pisala, da smo se mi vsi igrali s puzlami, Nik razstavljal, mi2 sestavljala. Jih ne pogrešam. kak sladko ! pri nas je tud en čas trajala ta faza... lupčkanja in mazenja... kr naenkrat pa vgrizne. hvala za voščila! Naše dete pa že ful ponavlja besede (po svoje seveda- ne zna vseh izgovorit pravilno.... ampak se trudi vsako stvar ponovit) ga vprašam kak dela kuža... ON: vau vau, pa jaz... kak pa muca... pa ON: mmaaauuuuuu.... in je ful ponosen, pa ful bi rad nekaj povedal... kr nekaj blebeta po svoje in krili, ko pa rečem Tai mami te ne razume kaj bi rad... pa se razkuri pa tak z rokicami naredi češ kao pa kak ne zastopiš in tak zavije ouuuu
|
|
|
|