rina22 -> RE: Mariborčanke 16. del (15.12.2010 12:59:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca O denarju pa je res brezveze debatirat oz. ni vredno, Res je -ni vredno debatirat,ker smo tako različni glede potreb,da ne bomo nikamr prišli-vsak pove svoje mnenje in to je to Aja,znesek s katerim 4-članska družina naj bi preživela je okrog 540€,to so cenzusi s strani države-naj se mi javi kdo,ki mu to uspeva,bom zelo vesela....bi rabila inštrukcije . mene tud to zanima- ne sme imet najemniškega stanovanja, doma morjo met vrt ali kmetijo z kurami in kravami (da dobijo zelenjavo, mleko, meso itd.) da ni treba kupit- v štacun pa samo po nujne zadeve pa še to ne vem če je izvedljivo se mi zdi,da bi se dalo tu še najbolj privarčevat-v bistvu ravnokar testiram,kako preživet mesec z cca 160€ (za hrano),upam,da mi uspe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] To je res groza od groze. Če samo pomislim.. Ko gremo v trgovino, nikoli ne damo ven pod 100 EUR [sm=zmeden.gif] kje pa so še čeki, najemnina, .... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|