Hope2 -> RE: Kaj je primerno za 11 letnico (1.12.2010 10:30:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: ribica. ok, lahko mi rečete da sem staromodna in zadaj....amapk tonik za čiščenje?! u bistvu tonik ni namenjen čiščenju obraza. tonik se uporablja po čiščenju (torej po čistilnem mleku oz. gelu, ki seveda tudi ni namenjen samo tistim, ki se ličimo). Tonik koži povrne kisel pH, ki ji ga voda odvzame. V bistvu je najbolj pomemben pri čiščenju. Ne izsuši kože, temveč jo osveži, navlaži, odstrani pa tudi morebitne ostanke nečistoč. čistilno mleko in tonik se mi zdita primerna zadeva, sploh, če ima deklica že najstniške težave z nečisto kožo. seveda je treba izbrati izdelek primerne njeni koži. Ko sem začela te stvari uporabljat, ker so bile kao IN, so mi na plano privreli mozolji in vse dokler nisem zabrisala vstran, sem se bohotila z mozolji. Ma glavno, da sem bila IN in imela tonik in ostala sranja za najstniško kožo, jao, bi me lahk kdo po glavi takrat lopnil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Če je koža lepa in sijoča, ne rabi nobenih tonikov, še manj ličila. Sem definitivno proti temu pri 11 letih. V kovček pa kot so že rekle, kaka kremica, kaj za lase, parfum, deodorant če ga slučajno že rabi, balzam za ustnice....
|
|
|
|