Plača kadrovika (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

KIKI**** -> Plača kadrovika (1.12.2010 9:10:47)

Živjo!

Prosila bi vas za majhno pomoč.

V kratkem bom šla na razgovor za kadrovika. Pojma nimam kakšna je višina plač (gospodarstvo) za tako delovno mesto. Zanima me samo zato, če slučajno dobim to vprašanje na razgovoru. Nimam veliko delovnih izkušenj in predvsem zato se nagibam k nižji cifri (podjetje ima sektorje posebej-pravni sektor, računovodstvo, kadrovsko službo,...).

Prosim za malo usmeritve, hvala!

urška -> RE: Plača kadrovika (1.12.2010 9:21:03)

vprašanje o višini plače mi gre na razgovorih najbolj na živce, zato se potem tudi nekako želim ognit direktnemu odgovoru. ker na prvem razgovoru je govorit o plači popolnoma brezveze. in sploh delodajalec ima cifro definitivno v glavi, zato je res neumno da to sprašujejo.
sicer koliko je plača ti ne znam odgovorit, ti pa svetujem, da se nekako ogneš govorjenju o številkah in poskušaš izvedeti, koliko so sploh oni pripravljeni dati.
in na drugi strani, ko te vprašajo, če imaš kakšno vprašnje, ni pametno, da takoj vprašaš kakšna je plača.

veliko sreče ti želim.

KIKI**** -> RE: Plača kadrovika (1.12.2010 12:03:52)

Živjo,

jaz sploh ne mislim in ne bom spraševala o plači, ampak upam, da se bom znala kot si napisala izognat cifri, če me vprašajo oni. Ampak upam pa tudi, da ne bodo zahteval, da v vsakem primeru povem cifro,... mah sej sem komunikativna, se bom nekako znašla.

Sicer pa upam da me tega sploh ne bodo vprašal ;)

tnx

urška -> RE: Plača kadrovika (1.12.2010 12:21:03)

če te vprašajo, jih vljudno vprašaj nazaj, koliko ponujajo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] to jaz naredim. če zahtevajo cifro, potem vedno rečem od toliko do toliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

m_o_i -> RE: Plača kadrovika (1.12.2010 13:20:38)

bos kadrovika al kadrovNica?!

KIKI**** -> RE: Plača kadrovika (1.12.2010 14:24:34)

Ustrezni sta obe obliki, s tem da je kadrovnica bolj običajno kot kadrovica.

Stran: [1]