|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rezultati urina- kaj je še v mejah normale?
1.12.2010 8:51:21   
Anonimen
A katera ve kakšni so "dobri rezultati# urina. Namreč ob vsakem pregledu dam urin, vendar ginekolog vedno samo reče je ok. Niso pa vedno enkae vrednosti? A se katera mal bolj spozna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rezultati urina- kaj je še v mejah normale?
1.12.2010 9:08:30   
butt3rfly
ja, če ti dohtar reče, da je vse ok, nevem, zakaj mu ne verjameš. če bi blo kej narobe, bi ti pa mende ja reku. jst se na te cifre čist nč ne spoznam, pa tud nimam istih pri vsakem pregledu, ampak če mi reče, da je vse v mejah normale, ne bom naprej brcala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2010 11:21:24   
Taddy78
Jah če je ok, potem je ok...Pri meni so sicer v urin samo namakale palčko, drugače pa če je sestra, ki je delala test rekla da je vredu in mi to napisala v materinsko, potem ne vem kaj bi še spraševala...

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2010 12:53:11   
pizmek
Levkociti in eritrociti so pomembni pri urinu in če nimaš teh povečanih, imaš vredu, torej dober urin. Drugač je pa sigurno vnetje in potem pogosto hodiš na vodo in imaš pekoč občutek pri uriniranju. Če je rekla, da je vredu, potem je. Drugač bi pa sigurno rekla kontra.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2010 23:00:16   
napalmica
Punce, pomembno je število bakterij, ki lahko nakazujejo na vnetje sečil med nosečnostjo in posledično na možnost prezgodnjega poroda in na vrednost proteinov v urinu, ki nakazujejo nožnost preeklampsije.
Sicer se pa ne obremenjujte, če vas G ali sestra ne opozori prav posebno, ni problema, saj je v nosečnosti več stvari, ki so laho povišane ai odstopajo od normale, pa ni panike (levkociti, eritociti, epitel, ...)

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

prevara
danuska

Ali bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?

da (9%)

ne (58%)

mogoče (33%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!