Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 IZVIRNO SPOROČILO: Katte sasek79, ja, hlačke so še vedno bele (pravzaprav črne ). Res upam, da nama je pikapolonica prinesla srečo. Če sem res imela O prej (po tipičnih znakih), potem mi zdaj že dva, tri dni zamuja. Drugače pa me že od O naprej kar nekaj špika in bolijo prsa. Par dni nazaj se je umirilo, zdaj pa spet. Tako da v strahu hodim na WC. Pri oktobrkah pa na žalost ni še nobene naše. Upam, da bomo zdaj začele kapljati . Meni se pa zdi, da je anonimna z mucko. IZVIRNO SPOROČILO: Katte sasek79, je tista anonimna naša? po datumu se mi zdi malo prezgodaj. Anonimna , oglasi se še tukaj, če si . IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Amon No, če se spomnite, da sem pisala, da mi O test kaže pozitivno in sploh nimam O sluzi ki je je drugače res ogromno,.... V tem tednu se je pa pojavila ta O sluz in sem spet delala O test in je bil pozitiven, tak da to pomeni, da je bila O šele zdaj in da bo ciklus dolg 45 dni in da me prestavite iz seznama januar v začetek februarja! Zgleda, da je moral test 1. zaznati kaj drugega,... Zdaj pa jih res več ne mislil uporabljet, ker sem pol cela zmedena,... No, upam, da bo uspešen ta krog, ki se že takooo vleče in da nebom spet v dilemi za O teste. Skratka držim pesti za vas in ne hodit za mano v februar!! Itak bom vas še spremljala. Se mi je zdelo, da ni naša mucka. Se pa še vedno lahko znajde med oktobrkami.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|