coolbabe -> V stiku s seboj... (5.8.2005 14:33:13)
|
... mal se sprehajam po forumih pa berem debate, včasih tud kej dodam. Ampak tukile na Zanositvi in ovulaciji smo pa ženske res najboj v stiku s sabo:) To mislim v smislu knjig za samopomoč in podobnih dr. Phil oddaj, ko slej kot prej kdo reče:"gospa sej vem da se vam to in to dogaja in da vam je hudo ampak vam bo lažje ko boste prišli v stik sami s sabo, ko boste vedeli kaj hočete, ko... blablablabla Tuki poznamo in analiziramo vsak špik in krč, točno vemo kaj bi rade :duda: pa me moj včasih nejeverno pogleda ko mu kaj razlagam o tem forumu: Pa kako lahko ena ženska totalnim tujkam detajlno opiše kako kaj vse prihaja iz nje, kako izgleda, vonja in kaj se ji dogaja v glavi ob tem... sicer pa sej ne vem kje sem že to brala, nekaj v smislu opisa kako zares porod izgleda, pa je šlo nekak takole: Tudi vsem tistim ki ste v neskončni zadregi in vam na pamet ne pade da bi na plaži snele modrček bo popolnoma vseeno ko vam bodo v porodni sobi popolni tujci buljili v najintimnejše predele... a ni to zanimivo, kako se dojemanje lastnega telesa lahko spreminja iz dneva v dan?
|
|
|
|