V stiku s seboj... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

coolbabe -> V stiku s seboj... (5.8.2005 14:33:13)

... mal se sprehajam po forumih pa berem debate, včasih tud kej dodam. Ampak tukile na Zanositvi in ovulaciji smo pa ženske res najboj v stiku s sabo:)
To mislim v smislu knjig za samopomoč in podobnih dr. Phil oddaj, ko slej kot prej kdo reče:"gospa sej vem da se vam to in to dogaja in da vam je hudo ampak vam bo lažje ko boste prišli v stik sami s sabo, ko boste vedeli kaj hočete, ko... blablablabla

Tuki poznamo in analiziramo vsak špik in krč, točno vemo kaj bi rade :duda:
pa me moj včasih nejeverno pogleda ko mu kaj razlagam o tem forumu: Pa kako lahko ena ženska totalnim tujkam detajlno opiše kako kaj vse prihaja iz nje, kako izgleda, vonja in kaj se ji dogaja v glavi ob tem...
sicer pa sej ne vem kje sem že to brala, nekaj v smislu opisa kako zares porod izgleda, pa je šlo nekak takole: Tudi vsem tistim ki ste v neskončni zadregi in vam na pamet ne pade da bi na plaži snele modrček bo popolnoma vseeno ko vam bodo v porodni sobi popolni tujci buljili v najintimnejše predele...

a ni to zanimivo, kako se dojemanje lastnega telesa lahko spreminja iz dneva v dan?

dolenjka -> V stiku s seboj... (5.8.2005 14:46:25)

hm hm hm prekleto prav imaš!;)

baguSka -> V stiku s seboj... (5.8.2005 14:48:46)

zame je telo telo, katerega se nihče nebi smel sramovati ;)

a ne dolenjka 8)

dolenjka -> V stiku s seboj... (5.8.2005 14:55:01)

Itak! Sam ne vembaguska zakva se pol ti nis hotla z mano na nudistični plaži dobit? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: A da ne bi mene bajso v zadrego spravla mogoče?? Pridna punca, sedi 5!

baguSka -> V stiku s seboj... (5.8.2005 14:59:06)

zakaj pa ne??? itak da bi se - sam povabla nis :hudicek:

dolenjka -> V stiku s seboj... (5.8.2005 15:13:00)

o mater si pametna ratala! Čaki čaki! A gresta ta vikend dol?, midva sva dol do 23., GSM maš, pa poklič!

baguSka -> V stiku s seboj... (5.8.2005 15:17:28)

ta vikend raj ne, ker bo našim dedcom še tista jajčka k jh majo skup potegnil :zmeden:

anadejka -> V stiku s seboj... (8.8.2005 7:43:29)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Baguska;)

Dokolkenka ti le merkej ta teden na morju na jajčka svojga :love:.Drgač pa a se ni enkrat tut to govorl,da kao mrzu tuš pomaga plavalčkom da so hitrejši???Evo pol se dokolenka sigurn vrne domov v dvojini;)

baguSka -> V stiku s seboj... (8.8.2005 9:05:02)

aja??? kul - pol pa hitr pod mrzu tuš

matr moj pa koz vročo vodo nase zliva :grrr:

Stran: [1]