Anaflis -> RE: sum na parazite (17.6.2012 7:09:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelca2 zdravo. sumim, da ima moja enoletna hčerka parazite (gliste ali pa enega od teh zajedalcev). podočnjaki, slab apetit, driska, bruhala je pred nekaj dnevi. sedaj smo na antibiotikih zaradi vnetja ušes (isti dan ko smo šli k zdravniku zaradi visoke vročine in bruhanja je dobila diagnozo vnetja ušes, potem ko smo začeli z antibiotiki je dobila pa drisko).poleg vsega tega ima še dermatitis po celem telesu, kar traja že cca 1,5 meseca (smo zdej dobili za dermatologa). zanima me, če je katera imela težave s paraziti pri otroku, kako ste opazile? moja hči zelo slabo spi, pa tudi malo, to traja že kar nekaj mesecev, in podočnjaki ampak ko sem omenila možnost glist naši pediatrinji jo je pretipala po trebuhu in rekla da jih nima... a lahko na tej podlagi postavi diagnozo? sem bila pa tud tko zmedena in ji nisem rekla da želim preizkavo blata-sklepam da se tko da ugotovit. prosim, da mi katera, ki ima izkušnje s tem in kako zdravit ali pa sploh diagnosticirat napiše malo o tem. hvala in lep pozdrav ________- Ja, to so lahko vse znaki prisotnosti parazitov. Če ima gliste je to še najmanj. Uporabne informacije o parazitih, simptomih in načinih zatiranja sem našla tukaj: PARAZITI-ZAJEDAVCI
|
|
|
|